Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Hehe. Jeg mener selv jeg er akkurat passe paranoid. :) Jeg er ikke på Facebook og sånn heller av samme grunn. Men nok om meg. Tilbake til on-topic.

 

Håper du skjønner at det var ikke ment i alvor, lov å spøke litt :p Men skjønner deg og andre som ikke liker veien EA går, men om dem vil se hvilke nettsider jeg er på hva jeg drar i skrukken til osv så skal dem få lov til det :D

 

Men ja, tilbake til topic...

Lenke til kommentar

Jeg må si jeg undrer meg over noen av dere. La gå - det ER problemer med beta'n. Kanskje mer enn enkelte forventer så nærme lansering. La oss håpe at det meste er fikset da før lansering, og leve med at vi faktisk får ha det litt moro nå også - FØR spillet er lansert.

 

En del klager over Battlelog. Jeg synes hele greia er genial, mest pga følgende, som og det er postet noe om av Dice selv:

"The team has been working all night making an update for you guys. This really shows the power of Battlelog being able to do daily updates without patching the game"

 

Før når jeg testet betaer måtte jeg laste ned en haug med patcher til spillene som gikk på bl.a. serverbrowsing og joining av spill mer enn selve gameplay fixes. Her kan kan slike ting fikses uten at jeg selv må laste ned ting som pathcer hele spillet stadig vekk.

 

I tillegg, behagelig å kunne ha all informasjon tilgjengelig på en webside. Serverbrowsing, oppdateringer fra teamet, forums, stats osv... og samtidig ha andre nettsider oppe. Uten å måtte gå ut og inn av spillet.

 

"Ja, men da må jeg kjøre spillet i et vindu"... Hvis man er i stand til å klage på et forum burde man være i stand til å gå inn i en meny og huke av for full screen.

 

Folk som opplever rare ting i grafikken - noe er bugga som fy helt åpenbart. Folk som har problemer med å komme inn på spill - noe er fortsatt bugs helt sikkert. MEN - det finnes info der ute (igjen via news på Battlelog) som løser problemer sikkert for en god del.

 

"Grafikken suger, eller dårlig optmialisert fordi jeg kan kjøre spill "ditt og datt" uten problemer med min hardware, men ikke BF3 beta..." NÅR har dette IKKE vært et problem ved lansering av store titler?? Sukk. Slik har det vært siden "tidenes morgen" når det gjelder PC spill. Noen som husker Falcon 4? Alle ritualene og tweakingen man måtte gjøre for å få spillet til å kjøre? Eller dagene med MS-DOS. Sette opp autoexec.bat og config.sys korrekt for at spillet skulle få riktig tildelt minne, himem.sys, emm386.exe og gud vet hva som måtte stemme for å at spillet skulle forstå at du hadde mer enn 640Kb tilgjengelig RAM i maskinen.Mimre mimre.

 

Greia er - NYE spill gjør ofte dette. Har alltid vært sånn. Kommer til å fortsette å være sånn.

 

Jeg har få problemer med betaen. Jeg tror nok det er bl.a. fordi jeg har en "ren" maskin. Nettopp bygget ferdig. Har ikke installert alt for mye dill dall og tull som evt kan kræsje med et uferdig produkt (betaen). Jeg har heller ingen litt for smarte antivirus og firewall oppsett. Jeg bruker Microsoft Security Essentials. That's it. Har alltid gått for de mest minimale løsningene når det gjelder slikt. Når hadde jeg sist virus? En gang i 2004 da jeg skulle være jævla lur og laste ned en 3.parts fiks til et spill som bare låt litt for utrolig - og var det også. Min egen feil. Hadde ikke antivirusen i gang en gang da. Og en gang på 80-tallet da det aller første viruset kom til Amiga 500.

 

Nå oppdager jeg at jeg skriver masse som har med ingenting å gjøre. Ja ja...

 

OG - foresten - etter DX11 patchen til Crysis 2 så begynte maskina mi og kræsje. Sjekket forum, gadd lese, og fant ut at grafikkortet mitt trengte oppdatering av firmware. Det ga for lite strøm under hard belastning. (MSI TwinFrozr II O/C GTX 580). Så, et tips er å sjekke slik ting som egen hardware også. Dette er en av gledene og sorgene med PC gaming.

 

Men det finnes også konsoller da ;)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...