Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Har alder vore noko særleg fan av nokon av Battlefield spela, etter Battlefield Vietnam - det første, riktignok.

 

Men må ærleg vedgå at noko av skepsisen til BF3, som var eit resultat av blanda kjensler grunna BFBC2, har blitt borte.

 

Eg likte eigentleg betaen ganske godt, og er spent på BF3. Men, DICE har verkeleg ein heil del med arbeid å gjere før release. Eg må til stadighet skifte våpen for å kunne sikte. Plutseleg fungerar ikkje sikteknappen lenger. Pluss mykje anna..

 

Eg spelar på X360.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes det var litt vel mye bugs i denne versjonen gitt. Setter meg fast i bakken her og der, samtidig som jeg støtt og stadig blir drept av folk som ligger og sniper UNDER bakken.

 

Hvordan skrur jeg forresten opp grafikken? Virker jo som det er låst til spillets oppfatning av pc'en din. Akkurat nå drukner jeg i fps, men grafikken suger balle.

 

Har heldigvis ikke hatt noen server-problemer da. Måtte laste ned hele driten på nytt pga ett eller annet, men når det var gjort så funket alt fint med en gang.

B-E-T-A.

Fullt klar over at det er beta, men må allikevel få lov til å presisere hva som er galt. Om ingen kan klage over bugs, hvordan i granskauen skal de finne ut hva de må fikse på?

 

Du kan endre grafikken, men du må først gå inn i spillet og være i live for så å trykke ESC knappen og gå inn på options... Latterlig opplegg, så håper de gjør slik at man kan endre ting uten å faktisk gå ingame..

 

Jeg prøvde det, men får ikke endret fra "auto" instillinger. =/

Lenke til kommentar

Det er ett meget godt poeng MrLee! Disse clipping feilene er faktisk ødeleggende for spilbarheten. Ingen er mere hat enn å jokke opp og ned når man prøver å legge effektiv ild mot FI. Men dette er slike generalfeil som jeg tar for gitt at de er borte til retail :p

 

Skam artig er det ihvertfall!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...