Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Flere spillere på en server gjør ikke spillet automatisk bedre. Se på MAG til PS3 der har man 128 spillere, men spillet er ikke spesielt bra.

 

Når det gjelder prone så har det ikke noe med konsoll å gjøre, men Dice sa at de fjernet det for å at det ikke skulle bli camping fest. De opplevde nemelig det i betaen.

 

Jeg solgte gaming PC´n for ett par år siden fordi jeg så hvilken vei ting gikk. Spill utvikles med minste felles multiplum (les Xbox 360) som mål og portes til PS3 og PC. Særlig led PC spillene av dette, PS3 lider litt av dårlig optimalisering av og til, men ikke like ille som PC. Etter å ha kjøpt tre PC-spill på rad som føltes som å spille på Xbox istedet for PC så ga jeg opp. I forhold til 1995 - 2005 hvor det stadig kom spill som sprengte grenser for hva maskinvaren kunne takle så er nå utviklingen så og si stoppet opp. Særlig ser en dette på COD serien som er mer eller mindre samma greia for hver ny utgave. Litt nye perks og litt tweaking på ting og tang, og vips en ny tittel som ADHD kidsa bare "må ha".

 

En annen ting som fikk meg til å gi opp PC var hvor mye cheating det var på slutten, tenker da mest på COD:MW

 

Håper at DICE virkelig har gjort det de sier med BF3; Lagd et PC spill og portet det til konsoll.

Lenke til kommentar

Selvfølgelig blir ikke spillet bedre bare pga mange spillere, men er spillet utrolig bra kan det bli mye fetere... bare se på ArmA og Joint Operations.

 

Prone ble nok ikke bare fjernet pga camping. Er man sniper vil man helst ikke bli sett.

Funket også smertefritt i BF2.

Var helt sikkert også begrensinger i FB 1.5 som gjorde at prone funket dårlig.

 

FB 2.0 er også utviklet tett mot DX11, noe som betyr at mange deler må bli portet til konsoll.

Lenke til kommentar

Prone ble nok ikke bare fjernet pga camping. Er man sniper vil man helst ikke bli sett.

 

Joda! DICE gikk ut offentlig og sa at prone ble fjernet pga gameplayet. Snipere som pronet ble nesten umulig å ta ut og det ødela balansen i spillet. DICE oppga ingen annen grunn til fjerning av prone enn dette.

 

Det er fullt mulig å ha prone på konsollspill, så det er IKKE grunnen.

Lenke til kommentar

Siden BF3 er en fortsettelse på BF2, så blir det nok sannsynligvis og forhåpentligvis det ja.

Ok, håper for F at de får fikset et slags system så ikke hvem som helst kan ta flya. Utrolig irriterende å vente 10 min og når flyet kommer tar en annen kødd det og krasjer det. Er også disse idiotene som setter c4 på flyet fordi du fikk det.

 

Enig.

 

Hadde vært kult om de blandet inn ting fra gratis utvidelser som PoE eller heller Projec Reality ( der klasse systemet fungerte veldig bra, spessielt med tanke på pilot )

Lenke til kommentar

Lurer på hvem man slåss som i Bf3. Hadde vært kult å dra tilbake eller framover i tida. USA vs verden i år 2000 begynner å bli oppbrukt.

 

Nei, ikke i forhold til vietnam og WW1+WW2. Har en ganske stor tro på at de vil sette spillet omkring 2020. Så vi har litt ny tech, men ingen psycho super upgrade laser taser ninja guns mot armor som absorber skade godt. Slik at det blir helt likt som nå uansett.

Lenke til kommentar

Lurer på hvem man slåss som i Bf3. Hadde vært kult å dra tilbake eller framover i tida. USA vs verden i år 2000 begynner å bli oppbrukt.

 

Mener det ble uttalt i en pressemelding for lenge siden at det bare ville være MEC vs USMC i spillet, noe som antageligvis tilsier at det vil bli satt i nåtiden. Og jeg ser ingen grunn til ikke å gjøre det, da Battlefield 3 kommer til å blose Modern Warfare-spillene og alle kopier av banen uansett.

Lenke til kommentar

Nær fremtid har blitt nevnt.

Det heter tross alt BF 3...

Vil ikke si moderne krigsspill begynner å bli gammelt, er fortsatt umettelig på WWII spill, og sci fi spill syns jeg blir litt teit... Finne på våpen, hvordan kjøretøyene er osv...

Vietnam skulle også sett mer til.

 

BC2:V blir sikkert greit, men grafikken passer ikke til settingen. For polert imo...

 

Fly og helikoptere er så og si garantert.

Får bare håpe de går helt bort ifra flygesystemet til BC2, for det er det værste jeg har prøvd.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...