Gå til innhold

hvordan lage karamell?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Fløtekarameller

 

Nydelige myke fløtekarameller

Antall porsjoner: nok

 

Ingredienser:

1 dl lys sirup

2 dl sukker

3 dl fløte

 

Tilberedning:

Ingrediensene blandes i en god kjele og kokes (så det bobler ordentlig) en times tid.

Test massens konsistens ved å dryppe noen dråper karamell i litt kaldt vann. Da avkjøles massen raskt og du skal kunne forme en liten kule.

 

Når massen er slik du vil ha den helles den i en oljet form, gjerne en langpanne, og avkjøles.

 

Når massen er kald kan du skjære firkantede karameller og evt. pakke dem inn i cellofan.

Hvis du ikke pakker dem inn vil de klistre seg sammen under oppbevaring."

 

http://matmons.net/visoppskrift.asp?id=252

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...