Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan si i fra til en dårlig kysser?


svas

Anbefalte innlegg

Hvordan sier man i fra til en jente at hun kysser dårlig? Har truffet en jente som er søt til tusen, og hun er 100% på alt, men å kysse, det kan hun ikke. Kan man si i fra eller må man dumpe? Og hvordan sier man i fra? Må jeg drikke mange øl før jeg sier i fra?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Leus: Du tar din munn mot jentas/guttens munn, ikke no verre enn det altså.

 

Det har jeg klart, men hvordan kan en da si at noen er en dårlig kysser? Treffer de ikke munnen? :dontgetit:

 

Trust me, jeg vet når dama er en dårlig kysser.

Endret av svas
Lenke til kommentar

Kyssing er noe som kan læres bort, skjønner ikke hvorfor du snakker om å dumpe henne.

 

Bare si at du ikke er helt fornøyd med hvordan hun kysser. Men når du sier dette må du kunne forklare henne hvordan hun skal kysse og du kan forvente å få en negativ kommentar om noe du gjør feil. Bare sånn at du er klar for det du kan møte.

 

Blir hun sur, så la det være. Du prøvde i det minste.

 

Og kyssing er to sides. Kan hende hun gjør det så dårlig fordi du gir henne lite å jobbe med? Hvis du skjønner...

 

Å stikke hele tungen inn i munnen hennes er som å gi henne for lite å jobbe med. Skjønner?

Endret av toy_man
Lenke til kommentar

Tror det blir vanskelig for deg å fortelle henne det uten å såre følelsene hennes, og flaue henne ut. Jenter kan være veldig såre på slikt. Om det var meg så tror jeg at jeg ville forsatt som vanlig, men etter litt sagt noe som "kan ikke vi prøve det litt slik?" og deretter vist henne. Ta det i et rolig tempo og nesten tvinge henne til å tenke gjennom hva hun gjør med munnen.

Lenke til kommentar

Jeg er for høflig til kunne si fra om at en person f.eks kysser dårlig (annet enn til en jeg kjenner svært godt, f.eks samboeren min gjennom 3 år). Jeg mener man kommer mye lengre ved å fokusere på det positive framfor det negative.

 

Fortell henne hva du liker! Gjør hun av og til noe som er bra/bedre så fokuserer du på dette. Vis at du liker det, og fortell gjerne at "det er så deilig når du ...". Om du forholder deg mer nøytral når ting ikke er fullt så bra, så vil hun - enten fordi hun tar hintet eller ubevisst, begynne å gjøre mer av det som er bra. Om det er noe du liker spesielt godt som kanskje kan være litt vanskelig å bare finne ut av på egen hånd (jeg f.eks elsker å bli slikket i/ved munnviken) så kan du godt fortelle henne dette.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...