Gå til innhold

Golden som ikke vil drikke vann hjemme


Anbefalte innlegg

Lurer på om noen av dere har opplevd det samme, har en Golden gutt på 3 år som ikke vil drikke vann når vi er hjemme..

 

Er litt bekymeret for at han blir dehydret. Har prøvd å byttet skåler, og han har alltid tilgang på friskt vann. Det som jeg reagerer litt på er at når vi er på besøk hos venner, så drikker han alltid.

 

Det skal jo sies at han er veldig gla i å spise snø da....

 

Noen som har tips, må vi gå til innkjøp av kildevann? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har en flat blanding som nesten utelukket drikker av dusjen jeg... så fort hu har mulighet smetter hu inn i dusjen og drikker av no vann som ligger igjen i lekene til dattra mi inni der.

jo mer såpe jo bedre virker det som :ermm:

Hu har to vannskåler stående .. på kjøkkenet og på stua, men velger altså såpevann fremfor friskt vann. Jeg prøver self å unngå at hun får muligheten til å drikke i dusjen, men hu er lyn rask til tider gitt...

 

Kanskje det er smaken tenker jeg..hunder lukter veldig bra.. kanskje Han lukter at det er ett eller anna ubetydelig i deres vann som potensielt ikke er bra for han. uten at han egentlig ville blitt sjuk av vannet men at han tror det??

Og at venners vann ikke har no rart ved seg eller no??

smaker annerledes eller.. ja gud veit... sansene på dissa bikkjene er jo så mange og sterke at det kan jo være hva som helst.

Lenke til kommentar

Om han spiser mye snø om vinteren, drikker vann i perioder hvor å spise snø ikke er er aktuelt og ellers virker frisk og rask ville jeg ikke brydd meg så veldig. Min hund drikker ikke hjemme så lenge det er snø ute, men kan finne på å drikke på besøk, lengre turer o.l - pga han blir mer stresset i slike situasjoner.

 

Jeg skal innrømme jeg var litt bekymret når han begynte med drikke-nekt. Men han er frisk og rask, spiser snø som en helt på hver tur og har ikke rørt vannskåla hjemme på 2 mnd. :p

Lenke til kommentar

Hva slaks vann gir du? Fra kranen eller filtrert? Hunden min ville heller ikke drikke vannet som kom fra kranen da vi var på besøk hos noen i 2 uker.

 

Så ga vi han vann fra flaske (butikk kjøpt) og dette drakk han. Hunder kan jo lukte om vannet er ikke bra.

Endret av AvidGamer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...