Gå til innhold

IPB3.0 oppgr.:Oransj "Gå til første uleste post" ikonet foran emneteksten husker ikke om posten er lest eller ikke?


Anbefalte innlegg

Har lest meg up to date på nye innlegg på tråder som jeg har postet i, nå er en tur innom jobben så husker ikke forumet at jeg har lest postene.

Er det mulig at dette huskes basert på informasjon fra brukerkontoen og ikke fra cookies lagret på maskinen?

Mener at på andre forum som jeg er på så vet forumet om jeg som bruker når jeg er logget på har lest en post eller ikke, uavhengig om posten ble lest på den ene eller andre maskinen, dette er informasjon som blir lagret hos brukeren på forumet. Denne funksjonen ser ikke ut til og fungere her.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er et annet problem. Nå så du sikkert det oransje ikonet foran denne tråden i "Mine Innlegg". Nå som du har har vært inne i denne tråden, er det ikke flere nye innlegg her. Dermed kan du gå tilbake til Mine Innlegg og konstatere at ikonet er borte. Dersom du så går på en annen PC og sjekker Mine Innlegg, så vil du se at ikonet vises der på tross av at det ikke er flere nye poster.

Lenke til kommentar

Problemet er ikke at den ikke husker hvilken poster du har lest, men at knappen dere snakker om feilaktig leder til siste innlegg, og ikke til nye, uleste innlegg. Regner med det blir jobbet med.

Både ja og nei.

Ja, jeg ser nå når jeg prøver den at det er korrekt som Du sier at den ikke leder til første uleste post slik som man skulle tro når man skulle tro når man holder musepekeren over ikonet of får opp "Gå til første uleste post" men ser man på linken så sier den "getlastpost"

Ser man derimot på det samme ikonet i en av forumoversiktene så sier linken "getnewpost" og denne fungerer derfor også.

Så ja denne linken må fikses, la ikke merke til dette selv da mitt fokus var på noe annet. men er enig i at tiltak må gjøres her.

 

 

Nei, det er ikke det som opprinnelig var utfordringen min når jeg la til denne feilmeldings rapporten. Uavhengig av dette så er det fortsatt ett problem med at brukerkontoen ikke lagrer informasjonen om en post er lest eller ikke. Dermed så kommer poster som jeg satt på jobb og leste nå opp som ulest når jeg kommer hjem og logger meg på.

Regner med at problemet er at dette ikke blir logget i brukeren som det gjør på andre forum.

Lenke til kommentar

Problemet er ikke at den ikke husker hvilken poster du har lest, men at knappen dere snakker om feilaktig leder til siste innlegg, og ikke til nye, uleste innlegg. Regner med det blir jobbet med.

Det er opprettet en egen feilmelding for problemet med at knappen linker feil i "Mine innlegg": https://www.diskusjon.no/index.php?app=tracker&showissue=38

 

 

Problemet med at leste tråder ikke huskes er det feilmelding på her: https://www.diskusjon.no/index.php?app=tracker&showissue=99

 

Les forøvrig denne nyheten: Vi tar i bruk tracker-funksjon

 

Mange av tilbakemeldingskategoriene (de teknisk rettede) vil det sannsynligvis ikke lenger være mulig å starte nye tråder i om ikke så altfor lenge, vi er inne i en liten overgangsperiode.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...