Gå til innhold

Kommentar: Krigen mot sjørøverne fortsetter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

tror nok dette er forgjeves, uansett hvor mye krefter firmaene putter i dette så er det flere pirater der ute og det er utrolig mange av de som har massiv kunskap om temaet.

 

å kreve nettilkobling slik ubisoft gjør med assasins creed 2 er bare latterlig!

de gjør ting utrolig tungvindt for de som faktisk er ærlige. jeg vil ikke kjøpe dette spillet på grunn av sperrene.

Lenke til kommentar

Og atter en gang er det de som kjøper spillet legitimt som skal straffes med grenser, mens piratene selv får tak i en versjon strippet for DRM. Jeg vet ikke hvordan folk flest føler om dette, men jeg selv gidder ihvertfall ikke kjøpe spill med slike urimelige DRM løsninger. Da klarer jeg meg heller fint uten.

 

Assassin's Creed 2 er faktisk et spill jeg kunne tenkt meg å betale for siden eneren var såpass god, men det kommer ærlig talt ikke på tale nå. Om enn bare på trass og i protest kan Ubisoft (og selskaper med tilsvarende urimelig DRM) beholde spillene sine.

Lenke til kommentar

Jeg kjøper ett og annet spillet.. For gidder ikke å holde på med piratvare og craks mm.

Men kommer ALDRI til å kjøpe ett spill hvis "det spillet" går under slikt:

Mister du internettforbindelsen underveis stoppes spillet momentant, og den eneste muligheten er å avslutte spillet, uten noen mulighet for å lagre og starte der du slapp.
Lenke til kommentar
kjempeselskapet utelukkende kan spilles på en PC med til alle tider aktiv internett-tilkobling. Lite overraskende vekket denne nyheten ekstrem misnøye.

 

Hvorfor ikke... etter jeg startet å kjøpe spill online har jeg ikke hatt problemer med plagsomme anti piratprogrammer i det hele tatt, på nett er jeg hele tiden uasnett. Nå har $t€am blitt altfor dyre så jeg bruker download siden til cdon i steden, der man også får egen konto. Om dette kan hjelpe på salget ser jeg ikke noe galt i at dette gjøres.

 

Ser ikke helt grunnen til en konstant sjekk dog, feks $t€am sjekker bare om det er flere kontoer på og nøkklen så er sjekken ferdig. Ikke dumt.

Endret av simalarion
Lenke til kommentar

Jeg gleder meg til stormen av legitime brukere som klager. Man skal heller ikke se bort fra at folk protesterer på andre vis, f.eks. viser hvor svakt systemet er ved og bringe check-serverene til kne med ddos. Vips så kan ingen av de lovlige brukerene spille, mens piratene storkoser seg uten noen av disse problemene.

 

Dette er på ingen måte veien å gå. Belønning for de som kjøper spillet, mulighet for nedlasting fra raske servere, godt support-team og god oppfølging med patcher er veien å gå. På denne måten her er det kun lovligere brukere som vil bli rammet.

Lenke til kommentar

Jeg har slutta å laste ned for flere år siden... Men jeg har også slutta å kjøpe fullpris spill for det har jeg ikke råd til .. Man kan lure på om pirater ELLER drm vil være det som tar livet av spillindustrien .. Jeg gidder ikke kjøpe et spill som er forkrøplet med DRM , da kjøper jeg heller spilla når de engang kommer på GOG eller Broadparks spillbutikk o.l. :-)

Lenke til kommentar

Jeg hadde alle planer om å kjøpe AC2 til sommeren når jeg kjøper ny PC. Hvis ikke denne beskyttelsen er fjernet innen da, er det en ren glemmesak. Jeg kan til nød overleve at spillet skal kontrollere noe via interenett når det starter opp, men at spillet bare stopper når internettforbindelsen brytes? Glemmesak.

 

Dette er for meg et VELDIG sterkt insentiv for å laste ned en eventuell piratversjon av dette spillet (enten jeg kjøper det utenom eller ikke).

Endret av MiSP
Lenke til kommentar
Dette er veien å gå. Gledelig å se at den forhatte giganten klarer å gjøre noe riktig for en gangs skyld.

 

Hvorfor er det veien å gå? Har tidligere internettbaserte kopibeskyttelser virket (la oss ta feks steam), svaret er nei. Hva skjer når våre venner i ubisoft går konk og ikke ha serveren sin lenger?

 

AtW

Lenke til kommentar

og igjen er det de som kjøper spillet lovlig som blir straffet. Vi vet at piratene kommer seg rundt dette.

 

Her blir valget: Betale for noe du på sett og vis "leier" (har man noen garanti for at spillet enda funker om 10 år f.eks?)

 

Laste ned en ulovlig versjon som funker bedre.

 

selv har jeg PS3, så gjør meg ikke stort, men noen spill foretrekker jeg på PC, og da vil jeg helst ha DRM frie spill som jeg vil kunne spille selv om nette er nede

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513

Nettet mitt er ikke stabilt for tiden... Man må cracke et fullt lovlig kjøpt spill for å kunne spille det om nettet forsvinner?

Bor på landet og det drives en del utbygging så nettet forsvinner jo av og til. Feks Star Trek Online... har detti ut tre ganger på en dag allerede.

Det er umulig å ha nett 24/7 hos flere enn meg. For ikke å snakke om andre saker som kan knele nettet som HD videovisning, Steam oppdateringer osv.

EA sin strategi med DLC er mye bedre. <<< Mass Effect 2 X360 og Dragon Age er gode eksempler. DLC forårsaker ikke game over hos folk.

 

Kommer likevel til å kjøpe Silent Hunter 5 LE, men hvis jeg detter ut for ofte er dette det siste Ubisoft spillet jeg kjøper. Glad jeg kjøpte ACII på PS3.

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar

Senest i dag ble internett borte her i over en time tilsynelatende uten grunn. Etter at jeg leste dette har jeg aldri vært så glad for å ha en konsoll også før. AC2 er helt klart et utrolig bra spill, men jeg hadde ikke engang vurdert å kjøpe det til PC. På xboxen satte jeg i platen, og ferdig med det. Det samme gjelder for øvrig Bioshock 2 og stort sett alt annet. :) Det ironiske er at de stadig klager over at spill til PC ikke selger... :p

Lenke til kommentar
Det er heller ikke så vanskelig å tenke seg at det kan oppstå såkalt lag, eller hakking underveis i spillingen hvis det hele kjøres gjennom eksterne servere.

 

Det er vel strengt tatt ikke selve spillet som skal kjøres over en ekstern server, men heller DRM biten. Det krever ikke akkurat mye data, og om systemet blir laget slik at man tillater litt forsinkelser før det gjøres "tiltak" vil man ikke ha det problemet med mindre man faktisk får brudd i forbindelsen sin.

 

Dog vil jeg bare si at denne løsning alikevel er dum, da det finnes mange legitime grunner for at man er fri for internett.

Lenke til kommentar

Dette har nå gått på æren løs, så derfor overlever piratene og de slår hardt tilbake.

Og nå som utgiverne blir mer aggressive så blir piratene stadig mer venner med brukerne for deres løsninger funker slik de skal ut av esken uten noe dill dall og annet tøv og tøys.

Personlig er jeg nå i skyttergraven og etter deres krigserklæring så gjør jeg det jeg kan for å skade de, for det fortjener de fram til de skifter kurs.

 

Nei, selv om man anskaffer lovlig versjon her så blir det pirat.

Til og med for multiplayer så forstår jeg nå i disse dager HVORFOR folk med LOVLIGE kopier spiller online via VPN slik som Hamachi osv.

Det er rett og slett for mye styr med tøv og tull som Games for Windows live osv for å gjøre det klart for nettbruk.

Tok meg nesten en time å gjøre maskinen klar for å spille Dirt 2 online, og har enda ikke kjørt noe online grunnet alt for mange elendige tullinger der ute.

Skal de ta betalt for noe så må de levere kvalitet, det med oss PC gamere er også at vi forlanger bedre kvalitet enn konsollgutta, det som konsolleiere sluker rått som bra, er noe vi setter midt på treet som muligens brukbart.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...