Gå til innhold

HTC Desire Bravo (2010) - Hva mer kan vi ønske oss?


Evju

Anbefalte innlegg

Er etter alt sannsynligvis HW hacken som gjør dette (noe vi advarte mot tidelig). Blir etter all sannsynligvis fikset når full HW er i boks. Er synd det er så vilkårlig da det er vanskelig å ta logcat kontinuerlig:)

 

Om garanti/reklamasjon (litt forskjellig praksis hos de ulike stedene) :

Så lenge det er en hardwarefeil så er det dekket av reklamasjon (hvis ikke må de bevise at det er software som har gjort det). Har også forandret seg litt etter at HTC selv unlocker bootloaderen)

 

Hvis telefonen din er bricket (noe som er 99% umulig, hadde en som installerte n1 hboot på sin og klarte å fikse det) så er ikke dette reklamasjon/garanti. Men du kan bare si at den skrudde seg av under oppdatering:) Er forsåvidt en enkel sak å fikse uansett, har aldri brukt mer en 30 min på å unbricke, finnes en haug gode guider på dette.

 

Men som regel er det nok lurest å flashe en RUU for å være på den sikre siden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Min Desire stopper helt opp noenganger og jeg får feilmeldinger i hytt og pine. Jeg har feilsøkt nå i flere dager og har kommet fram til at det er en defekt minnekortleser utrolig nok. Enten så er det festet minnekortet sitter i eller så er de pinnene ødelagte. Har prøvd 4 forskjellige kort, alle funker utmerket på PCen og i andre telefoner, men ikke i Desiren. Problemet oppstå etter jeg kjøpte med nytt minnekort, jeg satt den i forsiktig også hørte jeg et klikk som jeg ikke likte helt. Etter det sitter kortet skjevt og jeg får stadig problemer med at telefonen blir deprimert og henger seg. Regner med de sporene ikke går der de skal så all data blir korrupt.

 

Ganske frustrerende da jeg har hatt den i en måned nå.

 

Så, er det mulig å få byttet leseren/mekaniske delen av leseren? Eller må jeg kjøpe Galaxy SII (noe som jeg var et museklikk unna istad)?

Lenke til kommentar

S II er niiiiiice. :D

 

Grunnen til at jeg omsider hoppet på den, er at den har den heftigste CPU-en (ortsett ra Tegra 3) og den heftigste GPUen som finnes på markedet, så jeg tenkte at den måtte holde en stund.

 

Men om dette er en ny telefon, har du vel reklmasjonsrett? Dvs., det har du jo uansett, siden den ikke er fem år. Med mindre du har satt i minnekortet "feil" (og det skal virkelig godt gjøres) er det jo ikke din feil.

Lenke til kommentar

- Svakere CPU (ikke mye, men likevel)

- Veldig mye svakere GPU, direkte skufende egentlig. Koblet med høyre oppløsning er telefonen rimelig uaktuell for alle som bruker telefonen noe sørlig til spill.

- Dårligere kamera

- Skjermen som har høyere oppløsning, har faktisk færre subpixler enn S II, fordi skjermen er PenTile. Den er ingen grusom PenTile-skjerm, og den er nok hakket skarpere enn S II sin - men ikke så mye som man skulle tro om man ser på tallene. Men den er god på websurfing

- Størrelsen blir også fort for mye for mange.

- Pris.

 

Synes rett og slett Nexus blir alt for dyr i forhold til hva man får. SII kjøpte jeg for 2400kr + 200 i mnd - samme som abonnementet jeg allerede hadde. Nexus kostet 1500kr mer med samme opplegg. Det er den ikke verdt.

Lenke til kommentar

Bestilte meg SII nå, også kom jeg på at SIII kommer snart. Men trenger en telefon jeg faktisk kan bruke, mulig jeg avbestiller.. Kameraet får jeg ikke brukt, MMS er håpløst, multimedia generelt er umulig uten SD-kort.

 

Den for nok et liv som test-telefon. Får nok pusha et par ROMs i den. ;)

Lenke til kommentar

Nope, Desire er ganske ideel, fysisk sett. Overlever fint med S II sine 4.3 ", men dt geniale med Desire er jo scrollehjulet, fysiske knapper og ikke minst notification led. Kan ikke fatte at det går an å lage en teleon uten i dag...

 

Hmm vil det si at ikke de nye 'råe' telefonen til HTC eller Samsung har notification led lenger?!?

 

jarle

Lenke til kommentar

Samsung sine har ikke, dessverre. Irriterer meg grønn på S II. I tillegg er det srollehjulet fantastisk gnialt å ha om man skriver en del mail ller annen tekst på telefonen. Mye mer klønete å finnavigere i tekst uten.

 

Notification LED kommer nok til å være der på de fleste Androidtelefoner frmover.

Lenke til kommentar

Last ned PB99IMG_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.2_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_151783_signed (.zip) fra shipped-roms.com, endre navn til PB99IMG.zip, kopier over på sd-kortet, start telefonen med volum ned+power, følg instruksjonene. Sletter alt samtidig.

 

Er det VELDIG rett fram? Hva skal man egentlig gjøre?

 

Jeg har solgt telefonen, men kjøperen har hatt litt trøbbel med miui'en som ligger inne. Jeg skal se på den og legge inn offisiell rom, og da kan jeg ikke vente på svar når jeg er i gang.

 

Edit: gikk inn her og finner ikke zip'en som du snakker om.

 

Edit2: kom til å tenke på at jeg kopierte alt innhold på SD over på dataen. Ligger backup'en her noe sted? Hva heter den, eller hva slags fil ser jeg etter? Jeg endrer aldri navn hvis det først er foreslått et filnavn.

post-259379-0-34696900-1329394718_thumb.jpg

Endret av LHUS
Lenke til kommentar

Det er fordi du er inne på Desire, men det egentlige modellnavnet på den er Bravo. Direktelink.

 

Og ja, det er så enkelt med ETT forbehold: Dersom du har lagt inn en custom HBOOT fra alpharev, må du legge inn alpharev downgrade HBOOTEN først - ellers vil ikke denne oppdateringen klare å legge inn original HBOOT.

 

red: Den finner du på alpharev.nl.

 

Ikke rart han har problemer med MIUI, forresten, make til søppelROM på Desire, UFF. :p

 

red2: Er det noen som vet om noen gratis kameraapplikasjon som ikke suger like ille som den som følger med CM7.1? Touch to focus, touch to shoot og ikke minst touch to focus and then shoot er must.

 

Lurer også på om noen har noen formening om pris på en Desire? Så tuden kroner var nevnt her for litt siden. Telefonen har nylig fått byttet bakdeksel, bezel, touchpanel og headsetplug på verksted og er dermed 100% ripefri og fremstår som fullstendig ny. Det eneste som IKKE er bytter er hovedkortet , men det har det aldri vært problemer med.

 

Telefonen skal ikke selges, men den skal gies bort til den ene lillesøsteren, som må betale noe av verdien til lillesøster nr 2 som også skal ha ny telefon, så det ikke blir urettferdig.. Da er det greit å ha en viss formening om hva den er verdt.

Endret av NgZ
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...