Gå til innhold

HTC Desire Bravo (2010) - Hva mer kan vi ønske oss?


Evju

Anbefalte innlegg

Oxygen, enten gingerbread eller froyo. Også legger du inn Alpharev sin S-OFF, også bytter du til partisjons tabellen fra AlphaRev som de har laget for Oxygen, da får du ca. 330mb med internminne.

Ble til at jeg partisjonerte minnekortet med ROM Manager (en app du får på market) og la inn LeeDrOiD - mer eller mindre bare fulgte oppskriften som står på forumet der. Wipet ikke telefonen (men minnekortet måtte taes backup av før partisjonering) og beholdt alt av apps og data fra den gamle HTC-installasjonen. Kunne velge mellom Sense og Android launcher (den jeg valgte) ved første boot. Meget fornøyd og har ikke minneproblemer :w00t:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel det innebærer at man i noen tilfeller kan få bedre batteritid og dekning om jeg ikke tar helt feil, er altså ikke FM Radio det er snakk om her. Er en måte å oppdatere telefonen på, akkurat som man kan oppdatere operativsystemet, kan man også oppdatere radioen og som regel følger det med ny radio i oppdateringene fra HTC.

 

Har man root'et telefonen kan man velge hvilken radio man vil ha, dog hva som er "best" virker å være litt forskjellig fra telefon til telefon, eller er hvertfall mye delte meninger rundt det.

Her er en liste over tilgjengelige radio oppdateringer til HTC Desire hvertfall: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=687464

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar

Uffff, det ringte ei snill dame fra Telenor i morges og snakket om en nyttårskampanje de har på mobiltlf med abo..kunne få en Desire HD m/ mitt nåværende abbo til 2599,-..ble ganske fristet men greide å si nei. Burde jeg det? Fikk 50 gratis ringeminutter i mnd ut året uansett, da.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Noen som har et tips om en bilholder som passer til Desire? Gjerne en som man kan feste i luftuttaket og ikke i fronruta.

 

Med strøm?

 

Den eg har er blitt anbefalt i hue og ræv i tråden her. Kommer seff ikke på navnet nu, noe svenske greier. Kan virkelig anbefale denne, selv om den koster litt.

Lenke til kommentar

Fikk det opp. Fulgte denne Guiden . Grunnen til at jeg skulle ha det opp var fordi jeg hadde fått et kondensmerke på insiden av skjermen. Dette gikk bort når jeg åpnet fronten :thumbup:

Gratulerer isåfall med et stykke godt utført arbeid, men jeg lurer på to ting: hvordan ser VOID-merkene ut, og hvilke skruer sitter de på?

Lenke til kommentar

Er det mulig å få noen andre smilies enn de stygge grønne som følger med?

 

Brukte tidligere gosms, og der fikk en skikkelige smilies. Har nå gått tilbake til handcent, og da kom de stygge grønne smilies tilbake.

 

På kona sin mini pro får hun skikkelig smilies i handcent, så er vel noe SE alt har lagt inn.

Endret av svortevik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...