Gå til innhold

HTC Desire Bravo (2010) - Hva mer kan vi ønske oss?


Evju

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen flere som har opplevd støv mellom glasset og skjermen?

 

Noe mulighet for å få det vekk? Har et lite felt med støv i ene hjørnet.

Var et kjent problem på Nexus One i starten, ikke usannsynlig at de har slurvet med akkurat det samme på Desire. Bør være en grei reklamasjonssak. :)
Lenke til kommentar

Haha, de er seriøst det jævligste selskapet på jord. Den gjennomsyrede holdningen til kundeservice som råder der i gården, hadde fått deg sparket i løpet av en uke hos et hvilket som helst seriøst selskap (kanskje bortsett fra Posten - men de er uendelig mye verre enn dem). Det verste er at det ikke er en overdrivelse.

Endret av NgZ
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Alle de store mobilprodusentene ble i fjor enige om (etter press fra EU) om å standardisere ladekontakten. De valgte da Micro-USB. D.v.s. at laderne til alle nye mobiler (fra stikkontakt, PC eller bil) går om hverandre.

Men det er jo verdt noen kroner ekstra at det står HTC på den, right? :thumbup:

Vil gjøre oppmerksom på at ikke alle microUSB laderne går om hverandre. Samsung og HTC går sammen,men Nokia og Sony Ericsson er forkjellige.Det har med lednigene inne i pluggen og hvordan disse er loddet. Vi prøvde en Nokia DC-6 på HTC men det fungerte ikke.

Endret av jofa
Lenke til kommentar

Hvordan kan jeg få vekk dobbelvisning av alle kontaktene når jeg skal finne fram en å sende melding til eller å ringe til??

problemet dukker opp i handcent sms, og når jeg bruker telefon"knappen" nederst på skjermen... har selvsagt vist at jeg skal kun vise telefon kontakter, så når jeg bruker den vanlige telefonlista er det bare et sett med kontakter..

 

jeg vil gjerne bruke telefonkontaktene, for da kan jeg ha bilde, for det får jeg ikke til ved bruk av sim kort kontakter....

 

BUMP

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...