Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan "vinner" man noen over som er sjenerte ?


Gjest Usjenert

Anbefalte innlegg

Gjest Usjenert

Driver og snakker en del med ei bærte i WoW

 

Jeg syns hu er herlig, hun har en deilig sarkastisk form for humor, sier det hun mener rett ut, og vi går generelt veldig godt overens. Vi har også veldig mange felles interesser utenom spillet. Vi fant "fellesskap" i det at guilden vi var i var ganske kjip, veldig usosial gjeng, hun sa til meg at jeg er den eneste morsomme kisen hun har møtt online, og vi kom i prat om løst og fast.

 

Hun som spurte om vi skulle MSN'e, hun som spurte om bilde, etc, uten at jeg skal legge for mye i disse tingene

Hun virker veldig sjenert eller usikker, da hun sendte meg bilde sa hun jeg måtte slette det da hun ikke er noe pen (det er hun) og hun fisker etter komplimenter her og der, men siden jeg er interessert i henne har jeg vært forsiktig med å gi henne akkurat det hun ser etter og falle i en slags selvtillitsbooster-felle eller venne-felle eller noe slikt

 

Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal gå fram nå, har hatt lyst å spørre om hun har lyst å møtes IRL en gang (som et ganske åpent spørsmål) men er redd for at jeg skremmer henne vekk om jeg er for frampå. Er samtidig litt lei av å ikke vite hvor personlig jeg kan dra samtalene så lenge jeg ikke vet om hun er interessert i meg eller ikke.

Hvordan kan jeg gå fram for finne ut om hun er interessert, samtidig som jeg ikke skal skremme henne bort om hun faktisk ER så sjenert/usikker som jeg har mistake om.

Jeg har ingenting i mot å date ei sjenert jente, syns det til tider kan være litt søtt (er selv veldig rolig av meg og får folk til å slappe av, men dette er jo ikke så lett å få formidlet online)

 

Det kan godt hende hun er en emosjonell vampyr eller noe i den dur som har brukt og kastet menn før, men akkurat det overlever jeg, har vært ute i en vinterdag før

 

Kan det bli for voldsomt om jeg spør om hun har lyst å møtes en gang ? (dvs å ikke sette noe tidsramme på det, ei heller si rett ut at jeg vil møtes)

 

PS: kommentarer ang. at jeg heller bør finne ei utenom online spill kan folk spare seg for, jeg gir skikkelig beng i om du mener de damene ikke er noe tess

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...