H1rik1 Skrevet 16. februar 2010 Del Skrevet 16. februar 2010 (endret) Noen som vet hvor man kan få kjøp tapioca maltodextrin i Norge? Tapioca Maltodextrin a modified food starch that thickens and stabilizes fatty compounds. Used by pastry chef Alex Stupak of Alinea to turn peanut butter in granular powder form that reconstitutes instantly in your mouth. Tapioca maltodextrin is produced from tapioca starch by a natural enzymatic process to give desirable fat-like and stabilizing properties. These maltodextrins can be used as a fat-replacer in desserts, cheese products, and ice cream. Some of the benefits include the neutral flavor which makes it an excellent flavor release with improved smooth texture. Maltodextrins can gel in cold water, has a high water binding capability and has good freeze/thaw stability. The off-white color and low application rate of 2% to 10% makes it a great substitute for fat, milk, gums and other stabilizers. Endret 16. februar 2010 av H1rik1 Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 18. februar 2010 Del Skrevet 18. februar 2010 (endret) På Gastronaut. Du skal ha den som heter Malto, tror jeg. Eller på Handberg, de selger en annen produsent, jeg vet ikke hva det heter der. Eller så kan du kjøpe det på ebay nesten gratis.. Ellers vil jeg bruke anledningen til å tipse om bloggen khymos.org, der finner du en del tips, oppskrifter og oversikt over leverandører av produkter til molekylær gastronomi. Endret 18. februar 2010 av the_last_nick_left Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå