Gå til innhold

Battlefield Bad Company 2 (PS3)


Anbefalte innlegg

Apropo glitcher er det alltid arti når man treffer noen på lang avstand med m-95 og karen blir blåst et titalls meter til siden, om om han ble truffet av en granat eller lignende.

 

Og når (kanskje ikke en glitch dette) man treffer fronten av en humvee med et skudd fra tanks.. av og til flyr jeepen noen meter opp i lufta og tar en nydelig salto :-)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg gikk inn i en kamp nå, og da hadde jeg alle specsene mine! Jeg kunne faktisk velge hvilket våpen og hvilken spec jeg bare ville!

Betyr dette at de har fiksa problemene?!? :dribble:

 

Ja, det virker sånn faktisk, for nå har jeg endelig fått gullstjerna til m95 som jeg skulle fått for fire dager siden.

Det betyr at jeg endelig kan gidde å prøve vietnam også.

Lenke til kommentar

Leste noe om det. Var vissnok noe som skjedde rett før Vietnam kom ut, som gjorde at alt klikket. Det er håpløst hvor random det er faktisk. Spilte i går, hadde rank, men da vi vant kampen og jeg skulle være defender, så hadde jeg mistet den hmm.gif

 

Deilig med 7 gullstjerner på AK47.. Snart platinum ! Hakke spilt så altfor mange timer med den heller.

Lenke til kommentar

Hmm. Det stemmer faktisk. Fikk 14 kills med m60 i stad, men spillet påstår at jeg har kun 5.

Jeg håper Dice har mange livsslitne, usosiale jobbslaver som kan jobbe i dag, selv om det er jul. Da får jeg kanskje spilt bc2 i jula. Gidder ikke å spille så lenge statsen min bare tells sånn halvveis.

 

Men wtf 7 gullstjerner på ak47?! 700 kills med den? Allerede? På PS3?! Og hvordan i alle dager har du fått det midt i denne uhomogene grøtsuppa av et rot som er stelt i stand ang. servere og registrering av kills og sånt?

 

EDIT: *Forresten møtte jeg spilleren som heter "Playstation-3" i sted (da jeg spilte Vietnam). Ganske leet navn, egentlig. :roll:

 

 

EDIT: OG jeg fikk Playstation-3 sin Dogtag. :yes:

 

EDIT: + at jeg var så heldig at statsen faktisk teltes, så jeg mista ikke dogtagen etter kampen.

Endret av MækkTævvish
Lenke til kommentar

Derfor du må finne deg folk som du kan spille med.

 

Fikk ikke spilt mye i natt az. Måtte jo ha go'tid sammen med familien. Men fikk spilt ca 1 time, og mangler bare 90 kills før jeg får platinum på AK47 :) Har spilt bittelitt over 8 timer med den. Artig!

 

Noe annet som va artig, va nå nettopp. Min siste game for kvelden, hvor jeg havnet på et drittlag, og jeg måtte gjøre alt (defence). Det var 11 tickets igjen, og jeg tok dem alle. Helt forbanna sykt. Ufattelig flaks: spesielt da jeg møtte tre mann og bare trykte på R1 i refleks, og tok dem alle. Tror jeg aldri har vært på et verre lag før. De lå bare å snipet 50 meter fra vår base, og kom aldri å hjelpe da det ble armert. Men men, vi vant jo. Fun Fact: Kom inn i gamen på slutten av andre base, endte opp med 800-1000 poeng foran nr 2 på scoreboard, da gamen va over hmm.gifkonservativ_woot.gif

 

Så må jo det legges til at statusen til KopKing i dag va litt skremmende =P

Lenke til kommentar

Riktig.

 

Det er en grunn for at de brukes av nerdene i MLG :p

 

Jeg har aldri hørt klarere og skarpere lyd i ett headset. Og i ett spill som Battlefield med så mye lyd, så kommer de i sitt rette element. Jeg trodde lyden skulle være litt bedre her og der, men den er så jævlig mye bedre på absolutt alle områder. Det er også 5.1 surround.

 

Mortar-strikene og alle de andre krigslydene høres helt vanvittig ut i forhold!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...