Gå til innhold

Battlefield Bad Company 2 (PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Håpløst å spille om natten. Det er jo tomt på serverne. Sånn var det ikke i MW2. Når man har fri og har snudd døgnrytmen, er det kjipt å sitte oppe å ikke spille med noen! Hehe! Føltes skikkelig tomt! Fikk 4 goldstars den ene runden, og 5565 poeng bare i combat. Pluss masse pins. hohoho

Da er vi to..

 

Jeg ble kutta helt ut når vi var på Isla Inocentes :thumbdown:

Lenke til kommentar

Håpløst å spille om natten. Det er jo tomt på serverne.

 

Det er jo egentlig litt merkelig. Det burde jo vært mulig å spilt med f.eks amerikanere på nattestid, siden de er jo ca 6-9 timer etter oss. Blir kanskje mer lag, men bedre med en full server med litt mer lag enn å spille med 3 andre personer i europa..

Lenke til kommentar

Da jeg spilte demoen virket det som om man ikke ble flyttet skikkelig mellom servere mellom rundene, for det ble etterhvert tomt. Om man valgte exit game og koblet til igjen var det vanligvis fullt av folk. Det virker rart om det bare er 3 personer i Europa som sitter oppe og spiller på natten.

Lenke til kommentar

Problemet er jo ikke når man trykker "find game", da kommer man gjerne inn i en full server.. men la oss si at jeg joiner en server klokka 02. Da er serveren full, men klokka 04 er det 4-5 stykker igjen, og det fylles aldri opp. Nekter å tro at det ikke er flere som logger på rundt det tidspunktet. Hvis jeg avslutter spillet og velger "find game" igjen kommer jeg inn på en server med en passelig mengde med folk (rundt 16 stykker).

Lenke til kommentar

http://bfbcs.com/BFBC2_leaderboard/360

 

Noen andre enn meg som syns det er jævlig lite kills på lederne på xbox sitt leaderboard?

Og sjekk ut cheaterstatsen på PC lederen. 1002, 1003, 1001 kills på alle assault rifles syns jeg er litt merkelig. Ville nok ha Platina i alt, men så fort? Ca 40 000 kills og under 300 deaths på 85 timer! Han skulle blitt utestengt.

 

Og antall spillere på de forskjellige platformene, er vel det de har i sine lister foreløpig.. Det er vel ikke så få spiller? Nei, glem det. Idiotisk spørsmål. Haha

Endret av TheKopKing89
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...