Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Alt er meningsløst


Gjest Guest_jabbadabba_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_jabbadabba_*

For å gjøre en lang historie kort før jeg kommer til poenget;

Spilte alt for mye WoW, hadde ingen venner, flytta langt bort, fikk venner og et bra liv, flytta tilbake etter et år, er tilbake der jeg starta. Eller på vei dit.

 

Nå er jeg flyttet hjem igjen, lagt WoW på hylla, men føler at jeg likevel lever et ganske meningsløst liv. Har en veldig grei jobb i et stort firma hvor jeg trives godt, men thats it. Sliter veldig med å få kontakt med nye folk i denne bygda da den er veldig liten, og hele denne perioden med å bli kjent med nye folk er omtrent over for lengst for folk i min alder. Gamle kjente overser meg som en asosial outsider som jeg var før, selv om jeg prøver. Skal nevnes at jeg ikke har noen problemer med å bli kjent med folk i sør, de er generelt mye mer åpne og hyggeligere.

 

Jeg vet allerede løsningen på dette problemet, og det er å flytte tilbake igjen, men føler stort press fra familien da de ikke støtter meg og mener jeg ikke er klar for å flytte ut alene og behandle min egen økonomi, totalt bullshit mener jeg. Hver gang jeg tar opp temaet om å flytte ut i leilighet så avfeier de det som en tankeløs drøm jeg har. Jippi.

Er faren min som er sjefen min og, så kan jo tenke dere hvordan det går; "Holder du deg her så blir du sjef en dag!" Ja jøss, for et perfekt liv.

 

Så da sitter jeg her og er deprimert dag inn og dag ut, tobakkspakke etter tobakkspakke. Røkte aldri så mye før. Vasser i penger, men materiell lykke er kortvarig, har omtrent alt av teknologi og dippedutter som kan skaffes for penger. Jeg drikker etc og har ingen problemer med å komme meg ut, men resultatet er det samme omtrent hver helg, kommer tilbake med en like tom følelse inni meg, savn av det livet jeg hadde, og folk jeg hadde rundt meg.

 

Vet ikke helt hva jeg spør om her... tenkte bare noen hadde noen gode tanker eller råd til hva jeg kan gjøre.. Er like før jeg drar opp warcracken igjen...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...