Gå til innhold

Hvor vil man med Snedige ting du lurer på V.2?


Anbefalte innlegg

Kanskje er det på tide at de ansvarlige tenker igjennom hva de vil og mener med denne tråden siden de til og med har satt opp retningslinjer?

 

Sitat fra 1.post:"Regler:

 

Ingen support: Dette er ikke en tråd der du skal spørre om dataproblemer, hvilken mobil du bør velge, om samlivsproblemer eller andre irrelevante ting. Dette har vi andre tråder og kategorier til.

 

Ingen off-topic: I denne tråden stiller man spørsmål om snedige ting man lurer på, og svarer på disse. Man diskuterer ikke gårsdagen med konen, eller hvilket skjermkort som er best. Hold dere til emnet i tråden.

 

Ingen flooding: For at tråden ikke skal bli rotete, og at alle skal få svar på sine sprøsmål, kan det være lurt å ikke floode tråden med nye spørsmål. Da blir det vanskligere å få svart på alle spørsmålene, og tråden blir mer rotete. (Regel lagt til etter ønske fra Isbilen)

 

Retningslinjene og netikette: Retningslinjene og netikette gjelder selvfølgelig i denne tråden som alle andre steder på forumet. Om dere ikke har lest dem er dette et godt tidspunkt å gjøre nettopp det."

Hva menes med snedig?

Hva er emnet i tråden?

Hva betyr det at man ikke skal floode tråden med nye spørsmål?

 

Den siste kan til en viss grad forstå hvis meninga virkelig er at alle skal få svar som det står et sted. Men hva om det hoper seg opp en del spørsmål som både er så pinlige, så latterlige og så enkle eller så vanskelige at ingen kan/vil svare på dem? Skal tråden da stoppe opp?

 

Jeg har lest en del i tråden og der er mange morsomme og interessante spørsmål, noen ganger er det mulig å svare kort og kjapt, andre ganger ikke, skal man da la være?

 

Mange vil ha svar på noe som de lurer på som er for lite til å starte en egen tråd, vanskelig å lage et godt søkeord eller man vil at andre også skal se svaret på det rare man spør om.

Det kan være noe som er tilsynelatende selvmotsigende og merkelig av forskjellige grunner, eller kanskje helt annerledes enn det egentlig ser ut for ved først øyekast.

 

Skal man ved forsøk på svar prøve å nærme seg noe som kan likne på et fasitsvar (diskutabelt eller ikke) som er i samsvar med gjeldende kunnskap og teorier?

 

Skal noen få lov til å spinne videre på overtro og fiksjoner?

Skal man kunne reservere seg mot svar og korreksjoner?

 

Blir dette for OT og slettet av moderator/administrator?

 

Nå har jeg helt sikkert flooda???

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tråden lider under endel ting i mine øyne:

 

Mange av spørsmålene er google/wikipedia-aktige og kan ganske raskt finnes ut av på egen hånd.

Endel spørsmål er også "filosofiske" og umulig å gi noe ordentlig svar på.

Terskelen for hva som er snedig er litt lav, snedig og vanskelig å finne ut av er ikke det samme.

 

AtW

Lenke til kommentar
Hva skulle meninga med det være? Jeg har iallfall ikke behov for en slik tråd.

 

Så ikke delta i den tråden da? Det er jo ganske mange tråder på forumet som en enkeltpersonikke har behov for. Det er tydligvis noen som har behov for en slik tråd, iogmed at det er ganske mange slike spørsmål i snedig ting du lurer på-tråden.

 

AtW

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...