Gå til innhold

Hvordan lage et program? Helt nybegynner.


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg er veldig ny i dette her, men kom plutselig på tanken av at å lage et bittelite program hørtes spennende ut, eller en liten flashfilm av noe slag.. Så jeg bare lurte på, for en helt ny en, hvor bør jeg starte? Hvilket program burde jeg skaffe meg? Finnes det noen noobish bruksanvisninger for litt selvlæring? Har bare litt lyst til å kose meg med noe sånt, og bruke hjernen litt.

 

Takk for svar :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan jo ta en titt på Think Python - en grei introduksjon til programmering, ved hjelp av et programmerings-språk kalt Python. Du finner også python's offisielle tutorial her.

 

Python er gratis, har god dokumentasjon, og kjører fint på de fleste systemer. Det er et både enkelt og kraftig språk, og er en av de språkene som ofte blir anbefalt til nybegynnere her på forumet (De andre jeg pleier å se er java og c#).

 

Du kan laste ned python her. En av fordelene med python er at du kan skrive inn kode og se resultater direkte, såkalt interaktivt. Det kan gjøre det betydelig lettere å lære språket, og teste ut forskjellige konsepter.

Endret av Terrasque
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...