Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg vil, og er i stand til, å ta livet av noen.


Gjest Aeneas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Guest_Thomas21_*

WiiBoy, du skjønte nok spørsmålet hans: Han vil selvfølgelig ha tips og råd om hvordan han skal bli kvitt dette hatet han sitter inne med!

 

Men OT:

 

Jeg ser i navnet til tråstarter at du bare er 16 år, og jeg må vel si jeg har møtt flere 16 åringer som har sånne tanker som deg, enn folk på 16 som ikke har disse tankene. Du er 16 år, mye skjer i kroppen og hode ditt, det er ganske normalt!

 

Og det med rasismen din, det jeg liker å kalle å være en "hobbyrasist" det er vi alle her i landet. Ingen liker utlendingsgrupper som du beskriver, de som ikke engang prøver å innrette seg etter norske regler og oppførsel! Men ikke missforstå, jeg har venner fra både pakistan, irak, palestina osv.. MEN de har menget seg sammen med oss nordmenn, oppfører seg og oppfører seg som det vi ser på som ett menneske :)

 

Men da du er 16 år, da skal jo du på vidergående skole, eller søke på 2. året ditt? Hva med å søke skole en annen plass i landet? Der du ikke møter de du hater hver dag?

 

Du er 16 år, og ødelegge livet ditt med å drepe eller ødelegge livet til noen, er bare feigt. Da er det du som er den store idioten her. Bytt skole, få bostøtte fra nav etc. Utnytt "systemet" her i landet!

Lenke til kommentar

Tenk på dette logisk.

 

Rent homostatisk er menneske et vesen i balanse. Dine hormoner er slik du oppfatter det i konstant ubalanse. Det logiske er å finne en fornuftig erstatning som kan bidra til å gi disse hormonene utløp for din agressjon. Jeg vil si at det å bedrive idrett, slite deg selv ut fysisk er et godt alternativ.

 

Rent juridisk er det å drepe et menneske strafferamme på minst 18 år. Da har du med andre ord ødelagt 18 år av livet ditt fordi du ikke klarer å kontrollere deg selv. Du kan ta kontroll over deg selv ved å se til mitt forrige avsnitt.

 

Det er lett å henge seg opp i følelser en har i øyeblikket. Men da vil en også bli værende i en ond sirkel der en hele tiden får kick av å tenke på det som aktiviserer agressjonshormoner.

 

Du vil aldri få aksept for din aggresjon. Du vil kunne bli sett på som primitiv, neanderthalermennesk som ikke har kommet lenger enn steinaldermannen med klubbe. Og jeg tror ikke du vil bli sett på slik.

 

Derfor bør du bruke energien du har i deg til noe som er alment akseptabelt og noe positivt.

 

 

lykke til.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...