Gå til innhold

Mafia II - Fakta, videoer og diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvor mange kapittel var det? Har kommet til 7 nuh.

 

Er 14 kapittel.

15 var det hos meg.

 

Klarte ikke å holde mine klåfingrede labber unna, så jeg endte med å laste det ned og runde det på drøye ti timer. Jeg må si at spillet var en blandet opplevelse. Er en gigantisk Mafia-fan og sikkert spilt gjennom det 10 ganger + free roam. I likhet med eneren er det i toern full fokus på historien, noe som i grunn er bra, men samtidig et problem. Det er jo som å banne i kirken og påpekt hundrevis av ganger, men jeg skulle ønske at spillet hadde hentet business/rpg-elementer fra GTA:VC eller Godfather 2. Jeg mener, Vito som karakter gjorde jo mer enn de brettene vi spiller og jeg savner litt enkelt flesk som kunne ha forlenget spillet og gjort reisen til "made man" lenger. Jeg ELSKET den første vinterdelen, men det føltes som om karrieren gikk altfor fort fram og plutselig var man blant de store gutta. Jeg savnet muligheten til å påta meg levering av ulovlige sigaretter (og andre aktviteter knyttet til mafiavirksomhet) uten at det skjedde noe som helst og senere ha muligheten til å investere i bygg/bedrifter. Man fikk aldri muligheten til å virkelig føle på kroppen hvordan det var å være en Mr.Nobody, ei glitteret senere i spillet. Spillet har en fantastisk ramme og en glimrende historie, men den gir meg aldri anledning til å bryte opp den stramt regisserte historien og nyte tilværelsen.

 

Jeg synes Mafia II egentlig er veldig overvurdert. Det burde vært free roam, det burde vært flere oppdrag, det burde vært mulig å investert i ting osv. Synes ikke spillet begynner før i kapittel 7. Mafia I var mye bedre i begynnelsen. Angrer nesten på at jeg har kjøpt det.

 

Feks det oppdraget der du skal stjele bensinstempel, det var ingen skyting, men likevel fikk jeg bare halvparten av pengene..

 

Historien er bra, men alt for selvsagt. Kunne hatt forskjellig utfall som i GTA:IV. For det meste kjører du fra ene enden til byen til den andre for å få et oppdrag, for så å kjøre til en helt annen ende av byen igjen for å fullføre det.

 

Tror heller jeg kjøper GTA:IV for å støtte Rockstar. Dog Mafia II virker veldig gjennomtenkt og detaljfiksert med tanke på musikk, stemmer osv etter å ha sett noen videoer. Veier likevel ikke opp mot alt det negative.

Lenke til kommentar

Må si meg litt skuffet over omtalene til Mafia 2. Enkelte populære spillsider har gitt spillet 6/10. Grunnen til dette er dum AI, kort spill og bortkastet frihet. Spillet var i utgangspunktet omtalt som ferdig på denne tiden av fjoråret, og skulle egentlig komme da. Istedet plusser de på et ekstra år for å finpusse spillet, og da forventet jeg på mange måter noe litt bedre.

Lenke til kommentar

Noen som har kommet til kap 7 eller lenger som kunne gått inn på

 

C:\Users\*Ditt navn*\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves

 

og zippa og lagt ut mappa her? Maskinen crasha og mista alt, så må kjipern å begynne på nytt igjen :(

 

Hadde satt pris på det! :)

Endret av MrLG
Lenke til kommentar

Trekker tilbake noe av det jeg sa tidligere i dag..

 

Fikk min kopi i dag. I en av brosjyrene som ligger ved står det "comming soon: Play as Jimmy a gun for hire, and get your revenge on those who betrayed you. Load of new city based missions give you plenty of reasons to head back to Empire Bay. It's payback time."

 

Tyder altså på at det kommer en utvidelse, ala GTA:IVs Liberty City Stories tydeligvis. Blir spennende!

Lenke til kommentar

Kan forøvrig folk bruke hodet, slutte å spoile dette spillet og bruke spoilertaggen? Det er det minste dere kan gjøre når dere spiller pirat før lansering. Det samme etter lansering. Det er en årsak til at en tag heter "spoiler".

 

 

 

Ellers helt enig og har hele tiden trodd at DLCer ville utvide spillet kraftig. Det har også hele tiden vært informert om at det vil komme DLCer.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Jeg synes Mafia II egentlig er veldig overvurdert. Det burde vært free roam.

Hvis man fulgte med på hva spillet ville være og ikke forventet hva det ikke ville være så tja.

 

Jeg forventet ikke en full GTA IV klone med penere grafikk.

Jeg tror nok flere var klar over begrensningene, men det gir en fortsatt rett til å komme med kritikk og hva man hadde foretrukket i stedet. Jeg forventet absolutt ikke en GTA-klone men historien, karakterene, byen, grafikken, bilfysikken - egentlig det meste er så velgjort at det er så utrolig synd å måtte forlate den så tidlig. Poenget er at man kunne ha gjort så mye mer ut av den rammen som er presentert, da naturligvis uten å overdrive og hele tiden holde fokus på den seriøse mafiasettingen. Jeg elsker tanken om å kunne tatt drømmebilen, cruiset over til et lugubert strøk, vinni noen tusen i ulovlig poker, endelig fått råd til utestedet jeg har spart til, for så å ha cruiset hjem og jekka meg en Stoltz og tatt kvelden. Nå ble jeg nesten litt trist.

Endret av tjalla
Lenke til kommentar

Noen som kan fortelle meg hvordan jeg klarer å bli ferdig med "practice counter-punching" med Pepe? Jeg får knapt inn noen slag, for han dukker unna det meste som kommer. Får kanskje inn et lite slag innimellom, men jeg klarer ikke å komme meg ut av dette "oppdraget"! Jeg holder Space inne til rett etter han har slått, og deretter trykker på Mouse1. Har sikkert øvd sammen med Pepe i rundt 20 minutter nå. Hjelp!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...