Gå til innhold

Mafia II - Fakta, videoer og diskusjon


Anbefalte innlegg

Er det mulig å med tastatur som kontroller? Det virker som om man kun har valget mellom å løpe eller å sprinte. Med analog kontroller gikk det fint å gå, og i enkelte sitasjoner er dette å foretrekke. Kjøring var i hvert fall noe helt annet med analog kontroller. Jeg tok opp en liten snutt for moro skyld.

 

http://www.youtube.com/watch?v=vcHWNLlkpAA

Man føler seg som ekspert med en gang og kan kjøre rimelig bra på første forsøk med 360 kontrolleren. Min opplevelse også. Sladdet gjennom gatene det meste av gårsdagens kveld hehe.

 

Det første jeg gjorde var å slå på simulation mode og den går aldri av igjen :) Rett og slett nyydelig kjørefølelse i dette spillet.

 

I noen rolige kjøreturer rundt i byen koste jeg meg omtrent som på en biltur på en sommerdag hjemme. Nydelig spill.

Var jo også råartig å trimme og modifisere bilene og en periode løp jeg rundt og samlet en haug forskjellige kjøretøy jeg gjorde om på og testet.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det mulig å med tastatur som kontroller? Det virker som om man kun har valget mellom å løpe eller å sprinte. Med analog kontroller gikk det fint å gå, og i enkelte sitasjoner er dette å foretrekke. Kjøring var i hvert fall noe helt annet med analog kontroller. Jeg tok opp en liten snutt for moro skyld.

 

http://www.youtube.com/watch?v=vcHWNLlkpAA

Trykk på Caps Lock.

 

Prøvde demoen på PC`en igår og må si jeg likte både gameplay og ytelsen meget godt. Med min i7 860 og HD5870, så hadde jeg konstant 60fps med nydelig grafikk. Så dette skal jeg soleklart ha til PC. Mine konsoller får hvile seg så lenge.

 

En ting jeg savnet ved første øyekast. Det var mangel på interaksjon mellom AI`ene i gatene. Her gikk de litt som roboter målløst fremover. I motsetting til GTA4 hvor kommentarene florerer og man opplever både slåsskamper med mer blant AI`ene.

 

Sa de ikke i en video at alle AI-ene skulle snakke med deg om du går opp til de osv? Kanskje dette bare er noe som er fjernet i demoen?

Endret av ;_;
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+212343

Jeg blir mer og mer frelst i dette spillet. Det føles så "ekte" på en måte. Får en følelse av spillet jeg ikke har hatt i noe spill av denne typen siden mafia 1, faktisk.

 

I går bare raste jeg rundt og nøt det visuelle, kjørefølelsen og lyden. å sitte huket bak en bil med colt'n mens tommykulene fra de angripende politikonstablene smeller inn i bilen så gnister og glasbiter spruter..herlig! Våpnene føles kraftfulle og rett og slett farlige:p bilene tåler veldig mye juling før de dauer også.

 

Forresten noen som har testet om hvor lang tid det tar før en bil eksploderer avhenger av hvor den skytes?

Lenke til kommentar

Eg hadde ikkje tenk so masse på dette spillet, men etter å ha spilt demoen fekk eg opp interessen for det og såg meg litt rundt og bestilte det på elkjop.

 

Er noken ting eg ikkje liker heilt.

 

1: Folk burde vært meir redd deg når du holder ein pistol mot dei på gata, dei berre går videre.

2: Synes grafikken var veldi grossy(veit ikje kossen eg skal kalle det, var slikt på GTA også, er kanskje berre på xbox 360)

 

ellers synes eg det virka veldi kult, mangen kule ting du kan gjer. Og Bribe politiet er jo genialt, mafia style.

Lenke til kommentar

Hvordan får man tak i Thompson før oppdraget i demoen? Er keen på litt automatic warfare i byen her. :)

Jeg tror du må skyte en purk og ta hans.

 

Takk skal du ha. Måtte erte på meg nok "heat", og da kom det politifolk løpende(!) med Thompson. Noen hadde pumpehagle også! Kom over en liten morsom "glitch" mens jeg spilte nå. En politibil hadde kjørt seg fast mot et reisverk med trapper, og sto derfor og burna for harde livet. Kom bare plutselig over det mens jeg dreiv å spaserte ned gata. Komisk!

Lenke til kommentar

Jeg har brukt PS3-kontrolleren i PC-demoen. Da kobla jeg den til med kabel. Men nå funker ikke PS3-kontrollen trådløst(bluetooth) med PS3, selv om jeg har tatt i kabelen for at PS3-en skal gjenkjenne kontrollen. Noen som vet hva jeg skal gjøre for å fikse kontrollen(kjedelig å alltid bruke kabel mellom PS3 og PS3-kontrollen

Lenke til kommentar

Jeg tror demoen er "veldig begrenset" ift. det fulle spillet, på alle mulige måter. Dvs. jeg tror det vil bli mer variasjon enn vi ser i demoen.

 

Ellers var det artig å kjøre rundt og lure politiet til å kjøre ut/kræsje/bulke på de artigste måter. Forholdsvis enkelt å få de til å kræsje med motgående trafikk he he.

 

Men jeg fant ikke det hoppet dere snakket om i havneområdet. Hvor er det?

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Var borti en litt festlig bug på demoen i går (pc) Gjorde som Bradbury i videoen over her; Kjørte full gass over brua. Plutselig tok en usynlig kraft tak i bilen min og MOSET den sidelengs inn i autovernet. Der ble bilen "sveiset sammen" med autovernet, og helt ødelagt. dørene falt av, motoren klikka og karosseriet såg helt jævlig ut:p

 

Jeg digger skade/slitasje modellene, så jeg synes det var bare festlig. Regner med at sånt blir unngått i fullversjonen.

 

Forresten, noen som vet om spillet har gått i trykken?

 

Hehe, det der skjedde meg også. Utrolig artig da jeg ikke skjønte noe som helst først.

 

Edit: Hvor får en kjøpt den reciveren til pcen? Finner den ikke i Norske nettbutikker ei heller på Modnet.no...

Endret av Mreinha
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...