Gå til innhold

Mafia II - Fakta, videoer og diskusjon


Anbefalte innlegg

For et spill! Herlige detaljer og stemning! Så bare så først ut av vinduet og fikk sjokk! Graffikken er rå, og bare det å gå inn på en burgerresturang og se ut av vinduet gir meg gåsehud!

 

Herlige detaljer andre steder også og fantastisk livlige gater. Det er herlig med en politisystem som ikke er slik som GTA der du får purken etter deg med en gang du skyter en. Her kreves det vitner, og man kan faktisk rane en butikk uten å få snuten etter seg hvis man er kjapp. Morsomme er at hvis man kjører tilbake etter litt, kan man se politimennene stå i butikken og ha uthøring med damen som nettopp sto i kassen under ranet. Skyter man derimot kassedamen, kan man etterpå dra tilbake og se at butikken er dekket med crime scenes! Hvor fett er ikke det!?

 

Samme liker jeg at politiet ikke skyter deg med mer eller mindre du selv har våpen i hånda, og at man ikke nødvendigvis får poltistempel i panna, men på bilen, og derfor kan bytte bil med mer eller mindre de har sett deg godt nok!

 

Herlig spill med andre ord, bedre stemning skal man lete lenge etter! :)

Endret av MrLG
  • Liker 5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg spilte nå PC-versjonen av Mafia 2 på min 32-tommers TV istedenfor min 24" PC-skjerm. Da forsvant alle mine bekymringer om pc-versjonen, må bare skaffe meg bedre mus og tastatur. Kjørte alt i maks bortsett fra oppløsningen(1280x720) og ikke PhysX. Det er dritbra. Skjermen har mye å si faktisk.

Lenke til kommentar

Demoen var... UTROLIG! De har klart å få enda bedre stemning i dette enn det første!

 

Jeg tror dette har stor sjanse av å komme på min topp 3 liste om de ikke driter på draget en plass!

 

Noen andre som merket den memoryleak buggen? Det var som om PCen fylte seg opp med arbeid og alt gikk tregere og tregere, skjedde ikke hver gang heldigvis!

 

Windows 7 og ATI 4890

Endret av Gavekort
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513

Var nok den memory leak bugen som krasja xboxen min også. Merket det samme i steam på pc. spillet begynner å gå saktere å saktere.

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...