Gå til innhold

Er lagidretter sosialistsporter?


Er fotball og ishockey sosialistsporter?  

73 stemmer

  1. 1. Er fotball og ishockey for sosialister?

    • Ja
      10
    • Nei
      57
    • Ingen formening
      6


Anbefalte innlegg

Onar Åm skriver i sin blogg:

 

Har du lagt merke til hvordan du kun finner hooligans i lagsporter? Det finnes fotballpøbel og hockeypøbel, men ikke golfpøbel, tennispøbel, fektepøbel, friidrettspøbel, seilepøbel eller skipøbel. Til og med ikke boksepøbel finnes, og boksing er jo en kontaktsport hvor ting kan gå svært hardt for seg.

 

Med andre ord, det ser ut til å være noe med lagidrettene som tiltrekker seg mennesker som liker makt og vold. Hva er dette? Jo, det som kjennetegner lagidrettene som fotball og ishockey er at det kollektive er viktigere enn individet. Med andre ord, lagidretter tiltrekker seg kollektivister, ikke individualister.

 

Ut i fra dette kan det virke som om kollektivister har større anlegg for vold og makt over andre mennesker enn individualistene. Kan dette virkelig stemme? La oss nå se. Hmmm. Kollektivistiske ideologier: kommunisme, sosialisme, nazisme, islamisme, gaiaisme. Brunskjorter, svartskjorter, rødskjorter, konsentrasjonsleirer, væpna revolusjon. Du verden, her var det mye vold og makt gitt!

 

Har disse ideologiene tiltrukket seg noen maktsyke diktatorer mon tro? Hmmm. La oss nå se: Lenin, Stalin, Napoleon, Robbespierre, Mao, Hitler, Mugabe, Mussolini, Pol Pot, Kim Jong Il, Kim Il sung, Chavez, Allende, Castro, Mugabe, Idi Amin, Siad Barre, Saddam Hussein, Gadaffi, Ahmadinejad. Jupp, ser sånn ut.

 

La oss nå se på listen over despotiske individualister. Njaaaaa, det var visst ingen der nei. Grunnen er egentlig ganske enkel: individualismen respekterer individets rett til å bestemme over seg selv og er dermed per definisjon en ideologi som skyr makt over andre mennesker. Kollektivisme derimot er ideologier som setter noe høyere enn individet og som dermed per definisjon søker å undertrykke individer. Det bør vel da ikke sjokkere noen som helst at kollektivister har så liten respekt for sine medmennesker at de tyr til vold over en lav fotballsko.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Lik engelsk bruk av ' i ord som you're har jeg adoptert den til bruk av det formålet du så. Jeg reagerer bare på DLF's oppfordring til å registrere seg her

 

Hvorfor har du gjot det? Det er galt. Engelske gramatikkregler har ikke noe i norsk språk å gjøre. Et og annet ord blir adoptert og fornorsket, men skrivereglene har det lite for seg å endre.

 

Hvorfor det? Det er selvsagt bare et ledd i deres geniale plan om ultimat verdensherredømme. Ettersom de fikk hele 350 stemmer i forrige stortingsvalg, er det grunn til å se opp! Eller ikke...? Jeg tror vi trygt kan la dem melde seg inn på internettdiskusjonsforum uten å måtte frykte for noe som helst annet enn en god dose latter og litt frustrasjon over å stange hodet i veggen.

Lenke til kommentar
Vell, jeg mener en slik masseproduksjon av propaganda ikke bør tilhøre dette forum. Kan du nevne en annen bruker som har fått lov til å lage over 30 tråder om samme emne?

 

I farten kommer jeg bare på én bruker på Trafikk-forumet, som oppretter en ny tråd hver gang han lurer på noe som angår øvelseskjøringen hans.

 

Dette er uansett en sak for moderatorene, og "problemet" bør rapporteres til dem dersom man forventer at det skal skje en endring. Jeg tror ikke du oppnår noe ved å forsøke å jage DLF-folket fra forumet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...