Gå til innhold

Tråden om Fallout: New Vegas. (Ingen OT og ingen piratsnakk.)


Anbefalte innlegg

Jeg blir så demotivert av å bli røsket ut av innlevelsen og måtte restarte at jeg orker ikke mere..håper på en til patch. Eller bedre hardware. Må kjøre på 1024x768 for å bli kvitt lyd-hakking hver gang jeg snur meg eller aktiverer VAT. Jeg liker å fortape meg i timevis inni et spill, ikke bli røska ut et par ganger i timen pga kræsj.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"Teoretisk sett er det mulig å lage et hoverboard, men da måtte man for det første hatt en stor motor, og for det andre ville det ikke ha kunnet fly. Med andre ord ville det blitt svært upraktisk og dyrt å produsere og bruke."

 

Det største problemet som ville oppstått ved et hoverboard er balanse for å kunne stå på brettet. Dersom en har utviklet kontrollsystemer til roboter som kan kjøre på et ben over sanddyner og fjellterreng, skulle det ikke være noe problem å overføre denne teknologien til et ev. balanseror på et hoverboard.

 

 

"Det er ikke noe problem å lage en fungerende laserpistol som er sterk nok til å drepe folk ganske kjapt, men ammunisjon/drivstoff/whatever ville kostet alt for mye. Hvorfor bruke en liten formue på en laserpistol når du i stedet kan kjøpe en hel drøss tradisjonelle våpen som fungerer like bra?"

 

Per i dag finner du ikke noe redskap som du kan holde i handen med nok kraft til å disinigrere et organisk vesen på størrelse med et menneske. Teknologien til å lage et bærbart batteri med en slik styrke og spenning finnes bare ikke.

For å generere en slik mengde kraft må du være koblet direkte til et atomkraftverk, for å ikke snakke om komponentene som våpenet må inneha for behandle en slik strømstyrke. Alt dette pakket i et håndholdt redskap med dagens teknologi? Drøm videre

 

Når vi i fremtiden snakker om ett håndholdt lasergæver med nok kraft til å forsmuldre 30 mennesker per batteri, og hvor et batteri tar mindre plass enn en snusboks, tilsier det at energitilførsel er kommet langt nok til å kunne opprettholde et mindre levitasjonsfartøy, uten å ta opp for mye bulk på selve fartøyet.

 

Du er driti ut, vikingkylling. Hvis Laser Rifles er mulig, så burde Hover Board også være mulig.

 

Jeg forventer en unnskyldning fra deg.

Lenke til kommentar

Unnskyldning for å mene/tro noe?

 

Enig i han over meg der...

 

EDIT: Han over han over meg. Han over meg er en tulling.

 

rapportert.

 

 

med mindre du kommer med en unnskylding akkurat nu!

 

EDiT:

 

Kun en scare tactic, og den funka ikke! Nå må jeg meddele deg at du er en falukorv knaskende pungrotte, med toalettpapir som beste egenskap.

Endret av Balthier842
Lenke til kommentar

meg: hei allesammen! det er en kjempefin dag og jorden er run! ^_^ <3

 

du: nei det er den ikke: D:

 

meg: * peker til hubble teleskop * ;)

 

du: glaner iherdig i teleskop linsen :O

 

du: ser at jorden er rundt :/

 

du: oj , ja jorden er rundt, jeg beklager :>

 

meg: ikke noe problem. kan vi være bestevenner? ^_^

 

Hvor gikk dette feil, mine venner?

 

kom igjen si det magsike ordet: Unnskyld, jeg er lei meg for å ha rakket ned på dine muntre inskudd i denna tråden.

 

:p

Lenke til kommentar

Dette er på linje med han duden som ikke ville spille spillet på grunn av at det inneholdt binære skorpioner! Oh yeah :new_woot:

 

Hvordan er det med mods? Noen som har noen gode anbefalinger? Personlig bruker jeg URWL (mye flottere farger og bedre lyssetting. Anbefales!), "perks every level" (sier seg selv, litt mer Fallout 3 style), og MTUI som gjør dialogboksene og alt det der ti ganger bedre. Dere kan jo sjekke innom her: http://www.newvegasnexus.com/index.php . Er vel der du finner det meste :)

Endret av Selvin
Lenke til kommentar

Jeg har en bra måte å få et hotellrom på:

 

 

Om du drar til Novac vil du finne en fjott i et ulåst hotellrom. Bare skyt han og dra liket inn på badet, så har du et gratis hotellrom. Regningen kan nok bli høy etterhvert, men det er jo ikke ditt problem. :p

 

Gjør du det på den måten fucker du opp et sidequest du får på The Tops(?).
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...