Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Føler ett hat i skolebussen


Gjest anonymboy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skjønner ikke hvordan innlegget ditt har relevans Vargan. Og det er ikke sikkert han mener en egen skolebuss, men den bussen han tar til/forbi skolen som også mange fra ungdomsskolen hans tar.

 

Hva mener du med siste setningen din? Det kommer alltid en ny buss? TS kunne tatt en annen buss enn folkene fra ungdomsskolen? Kanskje en idé, men jeg tror det vil føles som et slags tap. Dessuten kan det virke som det ikke går fullt så mange busser som du kanskje er vant med.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvordan innlegget DITT har relevans Sitronsaft. Du forsto tydeligvis hva jeg mente. Men siden du spør:

 

Det er snakk om å lage et problem hvor det ikke er et. Problemet til TS er like mye hvilken buss han velger å gå på, som hvem som sitter på den. Med mindre TS bor midt i indre ingentingplass, og det kun går EN skolebuss EN gang om dagen, ser jeg ingen grunn til at han ikke kan vente på den neste buss. Men dette tviler jeg på er tilfelle.

 

Hvis det er et tap eller personlig nederlag å vente på neste buss, - lykke til med livet.

Lenke til kommentar

Det du gjør er å begynne å trene styrke. Du vil bli større og det vil danne respekt, og de 'mobberne' er sikkert spinkle og stygge i trynet så gå å spørre ein av dem om du kan sitte der (hvis det ikke er plasser andre steder selvfølgelig).

hvis fyren sier nei, drar du han i hettegenseren og hiver'n vekk fra setet eller tar sekken hans og pælmer den bortover gangen sånn at han må hente den og da tar du plassen hans.

 

For guds skyld det var en spøk, men nyt heller vgs der alt har blitt bedre :)

Er folk jeg ikke kan fordra fra ungdomsskolen, men jeg bare ignorerer dem. Hva mer kan man egentlig gjøre? :)

 

Edit: de jeg hater fra u.skolen er 2 år yngre enn meg og på den tia var jeg like lav som dem og enda lavere. Når er jeg høyere, jeg begynte å trene styrke og har blitt mye kraftigere bygd enn dem så jeg føler intet å bekymre fra dem. Prøver en seg på noe banker jeg dritten ut av han. (er ting de har gjort så jeg har mine grunner)

Endret av Spinexel
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

hahaha :!: da hadde du nok fått respekt eller så hadde du blitt slått ned selv .

 

Jeg ser når folk "sover" så tar folk bare sekken å flytter den ned i gulvet å setter seg, det tror jeg egentlig er det beste, viss han da "våkner>" å ber deg pelle deg til helvete vekk så er bare å gi et lite vink til bussjåføreren...det hadde ivertfall jeg gjort uannsett om det hadde vært flaut forde alle jentene syns du kanskje er en pingle...det blir enda flauere for han tåsken når bussjåføreren evt hiver han av eller kjefter han opp :thumbup:

Lenke til kommentar

hahaha :!: da hadde du nok fått respekt eller så hadde du blitt slått ned selv .

 

gi et lite vink til bussjåføreren...det hadde ivertfall jeg gjort uannsett om det hadde vært flaut forde alle jentene syns du kanskje er en pingle...det blir enda flauere for han tåsken når bussjåføreren evt hiver han av eller kjefter han opp :thumbup:

 

Hvis noen hadde dratt til meg på bussen hadde e faen slått igjen, så ikke lurt å denge løs på de.

 

Mulig han hadde blitt kasta av der og da, men hevna seg seinere. Stemmer ikke på den :)

Lenke til kommentar

Men fra spøk til alvor, jeg hadde ikke gjort så mye med det. Absolutt ALLE på bussen kan da ikke hate stakkeren, det må finnes noen ledige plasser som han kan sitte ved. Men begynn å tren og bli større enn dem. Da er det ikke sikkert de tørr noe annet enn å la deg sitte der ;)

Dette her er tullete cowboy-forslag og hører ikke hjemme i en diskusjon. "Begynn å trene styrke og bli større enn dem, slå dem ned hvis de nekter deg plass"?? Sånt gjør man ikke, det kommer dere til å lære når dere kommer ut i arbeidslivet, f.eks.

 

Trådstarter, du sier at INGEN på den bussen liker deg. INGEN i klassen på ungdomsskolen likte deg. Synd å måtte si det, men hvis absolutt ingen liker deg, er det en grunn til det.

 

Ordne deg skyss slik at du slipper å ta den bussen, du.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...