Gå til innhold

Ekstrem svak meldingslyd i Siemens S55


Anbefalte innlegg

Jeg har forhørt meg litt rundt angående dette problemet, uten å få noe fornuftig svar. Jeg har sjekket FAQs også. Nå er det like før jeg ringer kundestøtte, men forsøker på forumet først. Problemet kan kanskje skyldes firmware, men jeg får ikke oppgradert den før neste uke.

 

Saken er at min nye Siemens S55 rett og slett nekter å lage noen skikkelig lyd når noen sender meg SMS. Jeg har valgt en melodi med maks. volum, og skrudd av vibrering. Likevel vibrerer den, med ekstrem svak lyd. Det er komplett umulig å høre når noen sender meg melding. Ingen i adresseboken er tilegnet noen grupper heller.

 

Innstillingene for meldingsvolum i både profiler og innstillinger ellers er satt til maks. Profilen er også satt til støyende omgivelser, hvor meldingslyden er skrudd på maks. volum. Er det noe jeg har oversett her? Jeg har gått gjennom innstillingene 10 ganger nå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ah, det løste problemet. Jeg hadde for kort melodi, så den rakk aldri å komme seg opp på det riktige volumnivået. Slikt burde en kunne skru av, for ingen av de meldingsmelodiene som følger med er lange nok til at den rekker å komme opp på maksnivå.

 

Faktisk hører jeg bare de to siste tonene i de to lengste melodiene. Det er ikke nok til at det høres hvis jeg er utendørs, har på musikk eller ser på film. For lite "diskant"-lyd i disse polyfoniske tider. Får lage meg en lang meldingslyd til uka når jeg kan overføre fra PC-en.

Lenke til kommentar
Nye mobiler har en såkaldt 'anti-sjokk funksjon' som gjør at lyden alltid starter lavt, selv om du setter volumet til høyt. Ved å velge en lengre ringetone som SMS-alert løser du enkelt dette problemet :)

 

Synes volumet på hele tlf har blitt svakere jeg med FW 12. Aldri noen som snur seg på bussen lenger ell noen ting !

Lenke til kommentar
3650 er ikke ny :wink:  

 

Alle nye Siemens og SonyE-mobiler har denne funksjonen (inkludert T610)

 

Så når du sier alle nye telefoner, så mener du t610 og sl55 og s55?

Har det forresten falt deg inn at 3650 er bare litt over en måned gammel, og at s55 er fra juletider?

 

Er fullt klar over at man kan oppgradere FW på s55, men det gjør den ikke "nyere" og dessuten kan man gjøre det med 3650 også.

Og når du sier "alle nye SE mobiler har denne funksjonen" så mener du flere enn en modell, altså den som kom før t610 var t310, som kom samtidig med 3650...

Lenke til kommentar

Nå er dere bare tåpelige folkens. Enkelte mobiler har anti sjokk, noen ikke. Dessuten sa ikke molna alle heller.. Mulig dere forsto det sånn, men som jeg ser det så forstår jeg det at enkelte mobiler har dette anti greiene. Mulig molna uttalte seg litt feil, det er ikke værre enn det.

 

TST har da også fått svar på sitt spørsmål, så da er egentlig denne tråden død... :roll:

 

Flere og flere mobiler får dette, så det er greit å si at nye mobiler har dette. Ser hverken på S55 eller 3650 som nye mobiler.. :roll:

 

Slutt med denne tåpelige pirkinga deres!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...