Gå til innhold

D2OL; bekjemp SARS med DIN PC!


Anbefalte innlegg

Kanskje litt teit å skrive dette siden eg ikkje er med på Team Norge/D2OL (har mer enn nok med SETI og UD) men men; "just my 2 cents.

Ta det som det er; et innspill, ikke nødhvendighvis kritikk.

..... forstå hvorfor Team Norway plutselig har økt produksjonen med 5-10-15% (vanskelig å si hvor mye) selv om man justere for flere medlemmer og maskiner.

 

Så tror det bar er et tidsspørsmål før de finner ut hva som ligger bak.

 

Leste den posten som en "sachsy" skrev på det andre overklokkingsforumet..

Må jo innrømme at dersom man ser litt stort på det så har han jo et poeng...

 

Asså det er _fett_ å knuse de andre på statsen, men i en større sammenheng hva er egentlig viktigst? Stats eller prosjektet og forskningen på sykdommene?

 

 

Så hvorfor ikke ta en "full disclosure" på AFN på D2OL forumet?

Mange som ville blitt glade og imponert over at det er mulig å crunche mer uten å bruke mer penger.

Dersom man har fullgt med på f.eks Anandtech eller Ars Technica formet er det jo klart at de har sine hemmeligheter de også som de delvis har gått ut med.

Så selv om de andre lagene får vite om AFN, noen vet muligens om det allerede, så kan TN snappe opp noen tips fra de andre leirene

 

Min personlige mening er at det er greit nok å sitte med en slik "hemmelighet" i en viss tid (noen uker?), for å klatre litt på listene og få litt fordeler, men at man etter hvert bør dele sine oppdagelser med andre. :)

Enig i at det kanskje kan være ett poeng i det. Men ang hvorfor team Norge "plutselig" har økt "produksjonen" -> noen andre enn jeg som ikke har kunnet kjøre D2OL den siste mnd men som nå har fått opp maskinene igjen?

 

Legg merke til at Ocshoot_NilsG har stått stille en stund nå. Regner med det er flere enn meg som ikke har mulighet til å ha D2OL kjørende til enhver tid. Har f.eks lagt merke til at det får diverse spill til å lagge noe seriøst. Så... det at Team Norge ikke har dønn lik "produksjon" virker litt fjernt å henge seg opp i...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Legg merke til at Ocshoot_NilsG har stått stille en stund nå. Regner med det er flere enn meg som ikke har mulighet til å ha D2OL kjørende til enhver tid. Har f.eks lagt merke til at det får diverse spill til å lagge noe seriøst. Så... det at Team Norge ikke har dønn lik "produksjon" virker litt fjernt å henge seg opp i...

Ordet "plutselig" var det vel jeg som brukte, det var vel litt feil å ikke helt det han sa. Tror han sa "in the last week they have increased their production quite a bit" eller noe sånt. Så plutselig var det vel ikke. Så beklager en liten oversettelsesfeil der.

 

Og vet ikkje hvor nøye de hadde studert statistikken, de viste at TN hadde fått en del nye medlemmer de siste to ukene men sikkert ikkje hvor mange.

Og det var ikkje noe de hengte seg veldig opp i og det var på ingen måte snakk om at de trodde dere cheatet eller noe sånt; de var bare nysgjerrige på hvordan dere greide å crunche så mange units. :)

Lenke til kommentar
I gamledager erobret de norske vikingene store deler av verden.

Vi er på godt vei til å erobrer førsteplassen i d2ol, Sverdet og øksen symboliserer at vi kjemper oss frem, for å vinne!! kjempe fin logo junta!!

Fin logo ja :yes:

 

Meeeeen, å kjempe med øks og sverd for å ta knekken på Virus er _litt_ upraktisk (med mindre en har planer om å drepe alle syke :yikes: ).

 

"Humor" hva er det :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...