Skinkestek Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 (endret) Lite beskrivende emnetittel, men fant ikke på noen annen siden jeg ikke vet hva det heter. Det er på en måte en tacolompe, som blir servert sammen med rømme, salsa og guacamole. Har fått det i Tyrkia, og en gang på Peppes. På Peppes tror jeg den het noe med Starter eller noe, men fant den ikke på nettmenyen deres. På Peppes ble den servert slik at alle de forskjellige dipene var smurt på *tacolompa*. I tyrkia fikk vi et stort oppblåst brød, som vi skulle stikke hull på. Det ble deretter revet av biter som vi dippet i den smaken vi ville ha. Noen som har smakt det før, og kan navnet? (som sagt er det en forrett) Takk på forhånd Endret 28. januar 2010 av Yours Truly Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 29. januar 2010 Del Skrevet 29. januar 2010 KAN det være quesadilla? Lenke til kommentar
TrippleNipple Skrevet 29. januar 2010 Del Skrevet 29. januar 2010 Det du spiste i Tyrkia var nok Pide: http://alt-om-tyrkia.info/pide Blir vel servert stort sett på alle tyrkiske restauranter som noe å "gnage" på mens man venter på maten. Meget velsmakende spør du meg. Det du har spist på peppes har jeg ingen aning hva kan være Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 30. januar 2010 Del Skrevet 30. januar 2010 De to rettene OP beskriver høres ganske forskjellige ut, sikker på at det er samme rett? Altså, en er et brød man stikker hull på, mens det andre høres mest ut som enchiladas ... Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 "Tacolefse med dip"? Det er vel ikke noe som har et eget navn, akkurat. Lenke til kommentar
Liberalistiske Samebror Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Fajitas kanskje? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå