Summerred Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 Er det noen som vet om man kan lage bakverk med bakepulver som heve-middel dagen i forveien? D.v.s. sette røren i kjøleskapet slik at man bare kan helle i og steke dagen etter. Enkelt og greit... Lenke til kommentar
vesleengen Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 vafler og pannekaker... jeg har ofte vaffelrøre (god og feit med mye rømme og fløterester) stående å godgjøre seg i ofte 2 og 3 dager uten problem, smaker bare bedre av det Lenke til kommentar
Summerred Skrevet 28. januar 2010 Forfatter Del Skrevet 28. januar 2010 vafler og pannekaker... jeg har ofte vaffelrøre (god og feit med mye rømme og fløterester) stående å godgjøre seg i ofte 2 og 3 dager uten problem, smaker bare bedre av det Sant det... Det er matmuffins jeg har i tankene. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå