Gå til innhold

Flere som har gått lei standar kabinetter?


Anbefalte innlegg

Er det flere en meg som har gått lei standar kabinetter man får kjøpt hvor vindu er satt inn etc? Casemodding ble jo gjort før så man hadde et unikt kabinett i forhold til andre, men nå har jo alle vifter med lys, katoder etc.

vær gang en poster bilder av et kabinett her på forummet syntes jeg og ha sett den før. tar meg et søk og finnet ut at den bare var nesten lik.

Er det ingen her som har en unik modd? egne ideer ellerno og legge ut bilde av?

Kan selv poste bilder av min modd, men kun webcam kvalitet :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

helt enig! :woot::woot:

 

case-mod har blitt for standarisert... er liksom ikke case-mod uten ferdigvindu og katoder i fleng... men... de fleste ideene har jo blitt brukt opp, og med fri fra skolen vil vel folk tenke minst mulig antar jeg... kan ikke akkurat si at min er så veldig unik heller, men jeg prøver da... med de får midlene jeg har :)

Lenke til kommentar

Kan skrive litt om min, skal ta noen dårlige biler etterpå. er syk så orker ikke lete etter webcamen min nå.

Det er en skjerm hvor innmaten er tatt ut, inni sitter et asus hk, en p4 2.0 og et 9700pro. foran skjermen har jeg satt en 18" lcd skjerm, bryter panel er laget, venter på at hammer skal få inn sine blå lcd panel så jeg får et i fronten. har satt en katode foran så det er litt lys over tastaturet. det er plasert så det kun skinner overtastaturet. Cdrommen har jeg plasert i foren på kabinettet , alt er gjort for og får et unikt kabinett. desverre har jeg sett en eller 2 stk på nett som har gjort det samme før meg. men har en følse flere begynner med dette etterhvert da de ser muligheten med kun dra med seg kun skjerm på lan. Denne ligner vell veldig på en type mac, er bare at min er vannkjølt :D

Det jeg sliter med på denne modden er hvordan få kald luft uten i fra uten at det blir stykt. En som foreslo slik conterstrike vifte grill men da slo jeg han nesten ned. noen som har noen forslag så kom gjerne med dem. Håper ikke det blir 100slike kasser på neste tg :evil:

Lenke til kommentar

Tenkte oxo på å sette hw inni en skjerm.. men gidder ikke, da jeg ikke har fått skjermen jeg skulle få og andre har begynt å tenke på det...Tenkte oxo på å sette hw inni en sub kasse med plexi i, men det oxo var det noen her som hadde.. Må nok bare finne på noe nytt! Vil ha noe unikt, tenker på å bygge eget kabinett men det får jeg se om jeg gidder..

Lenke til kommentar
Har 2gamle forsterkere stående så jeg sparang nettop og henta de fram.. tenkete på å hive hw inni der..men ikke nok plas :cry: ...Hadde vært kult og satt det inni en cd- eller dvdspiller! også cdromet ut luka...det hadde vært DRIT kult...

Hva er det som det ikke er plass til da? hk for stort? alt er mulig :) trengs bare litt fantasi

Lenke til kommentar

Har jobba et InWin Bigtower nærmere og nærmere en "6-8 Færd-look".

Sliter litt med å få tak i den siste messingen.

Svinghjul blir nok droppa. :wink:

 

Tidligere hadde IKEA en nesten kubeformet metallsak med "hengelåslokk". Billig var den også. På siste tur kunne jeg ikke finne den. Muligens midlertidig utsolgt.

Kunne kanskje være et artig utgangspunkt for en LAN-boks.

Lenke til kommentar
koff ikke sette innmaten inn i en..*ser meg om* i en telefaks med telefon maskin!!!!!

Fordi boksen ser utrolig stygg ut..? :-?

 

[edit]: Jeg hadde en dårlig dag i samarbeidet med BBCode i dag, i tillegg var forumet sånn passelig forsinket, så det ble en del surr her, men har fått ordna det nå.[/edit]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...