Gå til innhold

Lydteknikk/musikkproduksjon - Hvilken skole?


Anbefalte innlegg

Jeg har planer om å ta lydteknikerutdanning(2-årig eller 3-årig). Har sett en del rundt, og slik det ser ut nå er NISS det beste alternativet. Jeg har tenkt til å sikte meg inn på produksjon av lyd etter endt studie. Lurer på om noen her har erfaringer/anbefalninger? Er NISS det beste alternativet? Kan legge til at jeg ikke har mye dokumenterbar bakgrunn, men har drevet med musikkproduskjon på hobbybasis i rundt 10 år.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Jeg har så å si samme bakgrunn som deg. Jeg vurderte NISS, men det ble for dyrt. Jeg prøvde å søke Musikkteknologi på NTNU (bach.) høsten '08, men kom ikke inn. Du kan jo prøve å sende inn en demo til dem. Utdanningsplanen ser hvertfall perfekt ut mtp. interessene mine. http://www.ntnu.no/studier/bmust/om

 

Ellers fantes det årsstudier i musikkproduksjon/musikkteknologi noen steder, men jeg var hovedsaklig interessert i Bachelorstudier i første omgang.

 

Jeg endte forøvrig opp på Medieteknologi på Høgskolen i Gjøvik (2. året nå). Det har ingenting med lyd eller musikk å gjøre, men jeg liker heldigvis webprogrammering ganske godt :) Jeg tenker på å finne meg et studium innen musikk/lyd etter endt bachelorgrad, så det skal bli interessant å se hva du finner.

Lenke til kommentar

Etter å ha vært på kurs hos NISS to helger er det ingen tvil lenger. NISS er definitivt skolen for meg. Prisen er jo heller ikke ille til privatskole å være. Spesiellt ikke om man setter det opp mot utstyret og godene man har/får tilgang til. Jeg er så bestemt at om jeg ikke kommer inn i år, søker jeg på nytt neste år osv. Men takk for svar uansett.

 

Når det kommer til NTNU blir dette en litt annen retning igjen. Ikke interessant for min del.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...