Gå til innhold

Tips til ok barbermaskin som ikke koster flesk?


phax

Anbefalte innlegg

Noen som har tips til en ok barbermaskin som gjør jobben og ikke koster all verden? Helst oppladbar og rundt en 5-600,- hvis man får noe som duger til den prisen.

 

Har ingen voldsom skjeggvekst, vil bare ha en rask og enkel måte å fjerne de ujevne stubbene mine. Og vær så snill å ikke link til barberingstråden. Det er maskin jeg er ute etter, ikke en ny hobby. :)

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan hvertfall annbefale Braun Cruzer 4, litt over den prisklassen du kanskje tenkte, men er absolutt verdt pengene.

 

Den har flere innstillinger som "3-dagers", glattbarbert, samt 4 forskjellige lengeinnstillinger. Pluss to såkalte "Sylinghoder". Jeg for min del bruker det bredeste stylinghodet ca hver 3 dag, da den kutter skjegget til ca 1 mm lenge, uten at jeg blir helt babyface :)

Lenke til kommentar

Jeg hadde en panasonic barbermaskin som var billig som fungerte ganske bra. (type trommel istedenfor tre sånne greier som phillips sine har). Den døde dessverre, men da fikk jeg pengene tilbake... Brukte dem til å kjøpe en ny, denne gangen fra philips, funket ikke like bra. (vet mange som er fornøyde med de litt dyrere fra philips)

 

Om du enda ikke har fått regelmessig skjeggvekst (barbering minst hver tredje dag om du vil at det skal se ok ut) så skjønner jeg godt at du vil holde deg til maskin. Når det er sakt finnes det noe som heter vanlig barbering, som ikke er noen hobby. Jeg får bedre resultater på kortere tid (og har kun skjært meg en gang) med en helt vanlig gillette høvel enn min philips barberingsmaskin. (tips: kjøp den med tre blader, ikke den med fem, sykt vanskelig å rengjøre sistnevnte).

Lenke til kommentar

Takker for alle svar!

 

dogcow: Ja jeg må barberer meg hver dag, så jeg vet hva en vanlig høvel er. :p Har bare såpass lite og dårlig skjeggvekst at jeg tror jeg fint hadde klart meg med en maskin og innbiller meg hvertfall at det blir mindre "strev".

 

Tittet på philips sine i denne prisklassen ja, får se om jeg ikke bare tar en slik.

 

Edit: Kjøpte denne, var ganske god pris også kom jeg på at jeg hadde et gavekort liggende. Så da får man se om den gjør jobben!

Endret av phax
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...