Knife Skrevet 17. januar 2010 Del Skrevet 17. januar 2010 (endret) Hei. Jeg stekte kyllingkjøttdeig og så på næringsinnholdet: Det var som følgene: Per 100g 19g protein 10g fett Når jeg steker det går vekten ned fra 600g til 400g altså 200g forsvinner. Er næringsinnholdet per 100g ubehandlet eller stekt? Så egentlig inneholder 100g behandlet kjøtt mer enn 19g protein? Endret 17. januar 2010 av Pijus Lenke til kommentar
JUL Skrevet 17. januar 2010 Del Skrevet 17. januar 2010 (endret) Det er vekta før steking som teller. Så egentlig inneholder 100g behandlet kjøtt mer enn 19g protein? Ja Endret 17. januar 2010 av JUL Lenke til kommentar
Knife Skrevet 17. januar 2010 Forfatter Del Skrevet 17. januar 2010 Den var rask, takk Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå