Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

hvilke fag skal jeg velge?!


Anbefalte innlegg

hei, jeg går nå vg1, og skal derfor velge noen fag til neste år. jeg går på OHG, og har derfor stort utvalg i fag, jeg skal ta R matte , og fysikk, det er de to siste fagene jeg er i tvil om, jeg er ganske sikker på at jeg tar internasjonal engelsk. er det noen som har erfaring med dette? vil ikke dette være nyttig senere? så var det det siste faget; burde jeg da ta et økonomifag, eller f.eks IT (fordelen da er at jeg får litt færre timer;) ) Hva synes dere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Velg de fagene du selv mener at passer til de fagene du har mest lyst til å velge. Tenk fremover, som "Hvilke fag burde/må jeg ha for å kunne jobbe med det jeg vil aller helst?" Osv. Hvilke fag er det du ikke har behov for i din fremtidige jobb, hvilke fag er det du ikke vil ta igjen senere, etc. :)

Lenke til kommentar

IT er definitivt et godt valg! Faget er relativt enkelt, i hvert fall i 2. klasse og du får realfagspoeng (vet ikke om dette gjelder i kunnskapsløftet da). Internasjonal engelsk er et greit valg det også, men du kunne også tenkt på noen økonomiske fag? f. eks markedsføring eller samfunnsøkonomi. Begge er interessante fag, og du får et større innblikk i hvordan økonomien fungerer.. som aksjer, valuta osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...