sjurmr Skrevet 15. januar 2010 Del Skrevet 15. januar 2010 (endret) Hei, I sommer kjøpte vi noen kilo med moreller i Hardanger og valgte å fryse ned mesteparten av disse uten stilk, men med stein. Når de nå tines opp trekker mesteparten av saften ut og bærene ser skrukkete, brune og fæle ut. Har prøvd å tine både i kjøleskap og romtemperatur. Noen som kan tipse på enten nedfrysing eller opptining? Mvh, Sjur #topic endret litt# Endret 15. januar 2010 av Jankee Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 16. januar 2010 Del Skrevet 16. januar 2010 Aner ikke noe om temaet, men tipper det blir som med jordbær. Fryser du dem er de uansett bortimot uspiselige etter tining. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå