Gå til innhold

Hvordan tine fryse moreller?


sjurmr

Anbefalte innlegg

Hei,

 

I sommer kjøpte vi noen kilo med moreller i Hardanger og valgte å fryse ned mesteparten av disse uten stilk, men med stein. Når de nå tines opp trekker mesteparten av saften ut og bærene ser skrukkete, brune og fæle ut. Har prøvd å tine både i kjøleskap og romtemperatur.

 

Noen som kan tipse på enten nedfrysing eller opptining?

 

Mvh,

Sjur

 

#topic endret litt#

Endret av Jankee
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...