Gå til innhold

PL: Stoke - Liverpool - Kamptråd


Varmo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trist å se på, det hender faktisk titt og ofte at nye spillere starter en kamp umiddelbart etter ankomst, men kanskje du har latt deg lure av Benitez, Danielzu. Uansett, som jeg sa var det her trist å se på. Maxi og Aquilani bør komme innpå i andre omgang. Benitez har jo selvsagt valgt å utelate Babel fra troppen når han meget vel kunne ha utgjort forskjellen i en kamp der dere ikke klarer å komme dere oppover i banen og holde på den.

 

Fantastisk Tjærnås-analyse nå nettopp :roll:

Lenke til kommentar

Tilfeldigheter ja. Det har vært oss i denne sesongen. Vi har stolt på at spillere som Torres, Benayoun og Gerrard skal finne på noe, mens resten av spillerene står å ser på. Og det straffer seg nå da det er et helt lag utpå der som ikke vet hva de gjør. Håper Pacheco kommer inn. Han driter i hvem han spiller mot eller med. Han prøver uansett og det er det vi trenger nå. Forøvrig latterlig lite press på ballfører. Spillerne der ute kan jo løpe (de fleste kan i hvertfall), så de burde bli bedt å presse høyt i banen og få feil ut av Stokespillerne. Sørensen hamra jo ballen til innkast når N'Gog og Kuyt viste litt innsats.

 

Få inn Rodriguez. Kan ikke skade oss så mye nå.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-D7I5Gr2
Trist å se på, det hender faktisk titt og ofte at nye spillere starter en kamp umiddelbart etter ankomst, men kanskje du har latt deg lure av Benitez, Danielzu.

Mente selfølgelig av Liverpool\Benitez. Ikke alle andre.

 

Maxi og Aquliani kommer nok inn på iløpet av 2.omgang. Det som jeg frykter er at de kommer inn i 88'nde og 89'ende minutt.

Lenke til kommentar

Det hadde selvsagt vært veldig Benitez om det skulle skjedd. Jeg husker fortsatt den forsiktige "matchingen" av Aquilani til å begynne med. Du blir ikke bedre av å spille de tre siste minuttene av en Premier League match.

 

Pacheco, Maxi og Aquilani bør alle inn før eller senere hvis resultatet holder seg slik som det er for øyeblikket. Det må være trist som Liverpool-supporter og se Stoke ha ballen mer.

Lenke til kommentar

For å analysere startoppstillingen vår:

Vi Spiller med tre midtstoppere(Skrtl, Carra, Kyrgiakos), tre sidebacker (Insua, Degen Aurelio), to defansive midtbanespillere (Masche, Lucas), en defansiv orientert midtbanespiller/spiss (Kuyt) og en ungutt uten ekstremkvaliter (N'Gog).

 

Hvordan skal vi da skape sjanser?!

 

EDIT: På dødballer kanskje? :p

Endret av mnorm
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...