Gå til innhold

Streetwearkafeen (lenker i førsteposten)


Anbefalte innlegg

NEI det er ingen som har WINO skytopsa. Er de virkelig for kule for butikkene eller ? Vedder på at kongkake har bestillt alle sammen til seg selv så ingen har.

 

 

Har du sjekka Flatspot? Uansett så ser de utrolig fete ut på beina, skal prøve å få slengt ut noen fitpics, men mangler et brukbart kamera om dagen.

 

Ellers har jeg nettopp fått inn en pakke med en Hundreds flanell, Penfield jakke, et par Benny Gold tees og en Pittsburgh Condors New Era Snapback fra European Flagship Stores releasen. Skal slenge opp pics når jeg skaffer kamera! Regner med at disse snapbackene er ganske vanskelige å få fingra på siden de egentlig bare ble gitt ut i Berlin, London og Birmingham. (Skyt meg om jeg tar feil)

 

:new_woot:

Endret av Yaya
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Må dessverre skuffe dere gutter, både med sent svar og med dårlig turnout, det viser seg nemlig at siden jeg bestilte fra i vinter ikke har disse skoene inne lengre, den er i alle fall ikke på nettsiden. Men jeg går ut fra at du/derekanskje kan finne dem på en av de andre sneaker sidene, og i værste fall søke dem opp på www.nike.com som dessverre har meget dyr frakt.

 

Når det kommer til passform har jeg både bred, høy og lang fot, så kan ikke si at jeg kan gi deg noen anbefalinger der, men det jeg derimot kan si om begge disse parene med sko er at de setter seg noe etter foten etter en stund, ikke mye, men litt og hvis du finner den helt rette størrelsen tror jeg kanskje ikke passformen blir noe problem. Jeg har erfart tidligere med andre typer Nike sko at de er laget for folk med lange og tynne føtter og dermed ikke har passet til mine klumpete føtter.

 

anbefaler forresten www.ccs.com, de hadde mye SB's for en stund tilbake siden i alle fall ! :) En del greit streetware også, Enjoi er ikke så lett å finne her på Hamar..

Lenke til kommentar

Jeg har hatt de hvite i siden jeg kjøpte skoene i April, regner med jeg fortsetter med de også, måtte bare sette på de rød så dere kunne se det med egne øyne.

 

Jeg har lyst på to par nye sko nå, og i alle fall ett av dem skal være sneakers. Jeg har lyst på grå, vet det er en kjedelig farge, men den er meget anvendelig og hvis skoen er riktig kan det være nokså stilig, IMO. Tar gjerne i mot tips da jeg ikke har sett meg rundt så mye enda, er åpen for et par med f.eks. Supra :) Kjør på !

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...