Gå til innhold

Regional mat på vertshuset Curtisen?


Anbefalte innlegg

Hei ha vært å spist på vertshuset curtisen i halden noen ganger,å maten har vært helt ok,men dyrt!!

Men regional å mat fra små levrandører er dyrere i innkjøp!!!

 

Derfor blir jeg rett å slett forbannet når jeg prater med en bekjent som er salgskonsulent hos gilde!! Han forteller att CURTISEN handler masse kjøtt der vær uke, div lam fra australia,oksefillet fra botswana, å han har igjen en venn på ringstad kjøtt i rakkrstad der de får allt av importert elg å vilt..dette er kjøtt som servitører fra Curtisen prøver å juge,att dette er skutt i aremark!!!FY Å VI BLIR LURT!!!

 

KJENNER DET KOKER OVER SNART!!!!!!

 

å laks fra berbyelva HA HA HA HA Herregud det finnes ikke så mye laks i elven som de har solgt:((

Nei ta nå for faen ansvar CURTISEN (vær ærlig ovenfor gjestene deres,de er vi som gjør att dere får lønn)

 

MVH::

Trist å lei

Matelsker

post-208294-1263460395.jpg

Endret av elskermat
Raseri eller ei—emnetitlene skriver vi med normal casing. :-)
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...