Kakko Skrevet 14. januar 2010 Del Skrevet 14. januar 2010 Trenger gode forslag til godteri med fyllmasse, ettersom jeg skal utføre et eksperiment! Har funnet to typer selv til nå, "center" og "smil". Lenke til kommentar
Ekko Skrevet 14. januar 2010 Del Skrevet 14. januar 2010 ferero rocher (eller hvordan det skrives) cognackuler (de med gullfolie og oransje papir) Så og si all konfekt Halvparten av twistposen Alt etter hvordan du teller så er det vel ganske mange. Banansjokolader feks, lohrengrin, hobby, troika osv. Lenke til kommentar
Kakko Skrevet 14. januar 2010 Forfatter Del Skrevet 14. januar 2010 Hobby og troika har litt for hardt fyll. Skal tømme godteriet for fyll, derfor bør det være flytende. Lenke til kommentar
Ekko Skrevet 14. januar 2010 Del Skrevet 14. januar 2010 (endret) Da ville jeg forsøkt cognackuler. De er litt harde og dyre, men fyllet er jo tyntflytende. Bør også være greie å pakke inn igjen om det er en del av forsøket. Men fylle må altså være minst like flytende som smil/center? Hvordan skal du få det ut da? Bite/skjære av bunnen og skrape det ut? Banansjokoladen i twistposen, og som sagt en god del konfekt. Men du har vel gjerne et budsjett. Endret 14. januar 2010 av Ekko Lenke til kommentar
Kakko Skrevet 14. januar 2010 Forfatter Del Skrevet 14. januar 2010 Helst billig ja. Cognackuler er et godt forslag. Jeg skal "suge" det ut med en sprøyte, for å så smelte igjen hullet med sjokolade. Blir ikke det enkleste med sjokolader som center og smil... Lenke til kommentar
Ekko Skrevet 14. januar 2010 Del Skrevet 14. januar 2010 (endret) Cognackuler er litt dyre såvidt jeg husker, lurer på om de ikke er oppi 6-7kr per stk. Kommer jo an på hvor mange du trenger. Husk at hvis du ikke erstatter det du suger ut med luft (feks med en annen sprøyte) så vil/kan sjokoladen kollapse og det vil samtidig være tyngre å trekke ut massen. Høres kanskje litt seigt ut for en sprøyte ja, kommer jo litt an på dimmensjonen på den. Kan man spørre hva forsøket ellers går ut på eller er det classified? Endret 14. januar 2010 av Ekko Lenke til kommentar
Kakko Skrevet 14. januar 2010 Forfatter Del Skrevet 14. januar 2010 Er godt klar over det med luft ja, har bare ikke bestemt meg helt hvordan. Om jeg skal bruke enda en sprøyte osv. Er nok classified ja, hadde jeg fortalt hva det gikk ut på ville nok ingen ha kommet med tips Lenke til kommentar
Ekko Skrevet 14. januar 2010 Del Skrevet 14. januar 2010 D får heller komme med en update etterpå med hvordan det gikk. Håper ikke del 2 av planen er å fylle dem med noe digusting. Lenke til kommentar
Kakko Skrevet 14. januar 2010 Forfatter Del Skrevet 14. januar 2010 (endret) *snipp* Endret 27. august 2012 av Kakko Lenke til kommentar
Ekko Skrevet 14. januar 2010 Del Skrevet 14. januar 2010 Hehe, eksperiment stod det i første post ja. Jeg har av en eller annen grunn lest "skoleprosjekt", så da begrenset det jo litt hva du kunne gjøre. Neida, så lenge det ikke er fali eller veldig ekkelt av type bajs så er vel de fleste med på å sette opp en god practical joke. Lenke til kommentar
Dusken Skrevet 14. januar 2010 Del Skrevet 14. januar 2010 kjøl ned godteriet for å gjøre det hardere. Mindre sjanse for at det kollapser. Lenke til kommentar
Krillekongen Skrevet 14. januar 2010 Del Skrevet 14. januar 2010 Men også vanskeligere å suge ut innholdet. Lenke til kommentar
Ekko Skrevet 14. januar 2010 Del Skrevet 14. januar 2010 Er sikkert et godt poeng man er inne på her. Er det på smeltepunktet vil det være vanskelig å jobbe med, men å legge det i frysen vil nok heller ikke være en god ide. Sikkert lurt å ha en viss kjølighet (fint ord, lurer på om jeg laget selv just nu) på det så det ikke smelter i hendene dine når du jobber med det, ref poeten femti cents godtebutikk : I'm trying to explain baby the best way I canI melt in your mouth girl, not in your hands (ha ha) Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 15. januar 2010 Del Skrevet 15. januar 2010 Nidar Caramello er fin og flytende inni. Samme med Freia Lohengrin. Lenke til kommentar
enixitan Skrevet 15. januar 2010 Del Skrevet 15. januar 2010 Om du har tilgang til eit respektabelt utval med smågodt kan du leite etter festkaramellar. Sjokolader som er forma som Smil, men større, og har litt meir fancy pynt på toppen, Fyllet er omtrent som Smil - bare betre. Lenke til kommentar
KapteinKnut Skrevet 16. januar 2010 Del Skrevet 16. januar 2010 se i smågodthyllene, det har de masse med fyll. men ikke spis for mange etter at er ferdig å fylle de med brennevin da, Lenke til kommentar
Konstabel Snabel Skrevet 21. januar 2010 Del Skrevet 21. januar 2010 Redd for hva du skal putte inni der, jeg. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå