Velociraptor Skrevet 12. januar 2010 Del Skrevet 12. januar 2010 Hei på dere! Jeg fant litt nye oppskrifter på internett da jeg planlegger å lage sjokolade trøffler eller godteri som en fødselsdag presang. I oppskriften står det at man skal bruke burbon / Cognac eksempel for å la nøtter ligge i det over natten. Går det an å bruke noe annet for å oppnå samme smak? Essens? Lenke til kommentar
Palme Skrevet 13. januar 2010 Del Skrevet 13. januar 2010 Nå har jeg aldri prøvd å blande nøtter med cognac essens, men det er noe som ikke helt stemmer når jeg tenker på det. Du kan jo for all del prøve, for å så komme med en oppdatering på hvordan det ble. Det tryggeste er nok å gå for the real deal. Uansett, lykke til med sjokolade trøfflene dersom det blir det! Knallgodt dersom det er gjort på rette måten! Lenke til kommentar
boffeeen Skrevet 13. januar 2010 Del Skrevet 13. januar 2010 Du må vel i så fall blande ut essensen med vann. Jeg vil anbefale deg å prøve begge deler, i alle fall dersom du ofte lager konfekt. Kjøp heller en liten flaske i begynnelsen, og legg i nøttene i et bad av essensblanding, og et bad av cognac. Lenke til kommentar
Velociraptor Skrevet 13. januar 2010 Forfatter Del Skrevet 13. januar 2010 Vell, har fått bra tilbakemeldinger på dette så jeg prøver! Jeg skulle gjerne ha kjøpt meg en god flaske cognac, men det har seg sånn at jeg ikke er 20 år og måtte derfor improvisere litt! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå