anaconda Skrevet 10. januar 2010 Del Skrevet 10. januar 2010 Hei Tok opp en kotelett av fryseren i går kveld for å ha til middag i dag. Men mamma koker fårikål så jeg fikk lyst på det. Kan jeg la koteletten ligge i kjøleskap til i morgen ettermiddag, eller blir den ødelagt? Lenke til kommentar
Kontorstol Skrevet 10. januar 2010 Del Skrevet 10. januar 2010 Det skal nok gå bra. Lenke til kommentar
H80 Skrevet 11. januar 2010 Del Skrevet 11. januar 2010 Tre dager synes jeg er greit for koteletter. Tar jeg de opp av fryseren på en mandag, er de OK på tirsdag og onsdag, på grensen på torsdag, og for gamle på fredag. Men det kommer selvfølgelig an på hvilken tilstand de var i da de ble fryst ned. Frysingen "fryser" bakterieveksten, etter opptining fortsetter forråtnelsen der den var. Ble kjøttet fryst ned ferskt, kan det fint holde i en uke i kjøleskap etter opptining. Om kjøttet ser OK ut og lukter OK, er det helt OK å spise. PS: Kjøtt (særlig storfekjøtt) er mørest og best like før det blir for gammelt. Et stalltips er å steke biffen dagen etter at den går ut på dato. Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 12. januar 2010 Del Skrevet 12. januar 2010 Du kjenner det lett på lukten hvis det har blitt dårlig. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå