Gå til innhold

Tint kotelett, kan brukes i morgen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tre dager synes jeg er greit for koteletter. Tar jeg de opp av fryseren på en mandag, er de OK på tirsdag og onsdag, på grensen på torsdag, og for gamle på fredag. Men det kommer selvfølgelig an på hvilken tilstand de var i da de ble fryst ned. Frysingen "fryser" bakterieveksten, etter opptining fortsetter forråtnelsen der den var. Ble kjøttet fryst ned ferskt, kan det fint holde i en uke i kjøleskap etter opptining. Om kjøttet ser OK ut og lukter OK, er det helt OK å spise.

 

PS: Kjøtt (særlig storfekjøtt) er mørest og best like før det blir for gammelt. Et stalltips er å steke biffen dagen etter at den går ut på dato.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...