Gå til innhold

Hvordan vil dere at jenter skal gå kledd? (fest, klubb, etc.)


Anbefalte innlegg

heihei!

 

Hvordan ønsker dere at jenter skal gå kledd på fest eller på klubb? Er selv blitt 19 år nå, så er ikke en helt-ny-i-gamet-fjortisfyllik ;) Men lurer på hvordan dere gutter VIL at vi skal kle oss. Mange av oss oss slenger på oss tightster og merkelige topper, før vi topper alt med heavy sminke eller knæsj røde lepper. Andre jenter vil som oftest synes at det er svært fint, men de fleste av oss kommer jo ikke for å dra andre jenter...

 

Setter pris på alt av svar, bilder og tekst :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har et ord, kjole, eller et ikke over-the-top slutt skjørt! Blir for hverdagslig i bukser, tights og merklige topper kan dere ha på dere ved andre anledninger! Den lille sorte passer jo til alt, ellers kan jo en blazer pynte opp et antrekk.

 

Det viktigste er at dere jenter ser ut som dere har lagt ned en liten jobb i klesvalg og sminke.

 

Skal se om jeg finner noen bilder. Husk på at det varierer veldig fra sesong til sesong også da :p

Lenke til kommentar

For å si det sånn, for lite former er bare problemet øverst :p White chick with some junk in the trunk... Men hva med stramt over brystet og mer luftig under der?

 

og sånn så det er sagt; såklart kler jeg meg som jeg vil :) Jeg vil bare høre hva DERE mener om ting. Det er litt spennende faktisk, å se meningene som kommer fram. Særlig når vi jenter bare kjører på med hva vi liker. Morsomt å se kontrastene mellom hva vi liker og hva dere liker.

Lenke til kommentar

Vel Skipp spakkelspaden når dere smører inn ansiktet i brunkrem, foundation eller hva det nå enn er. vær litt mer moderat (man vet jo aldri hva man våkner med neste morgen liksom :p)

 

sminke er bra for å framheve det bra men ikke for å smøre på et helt nytt ansikt.

 

sånn ellers så tror jeg veldig få av oss gutta klager på at ei pen jente går i korte kjoler skjørt og viser sånn in general en del hud (uten å se ut som ei las vegas luksushore liksom)

 

Bukser er liksom ikke greit på jenter i mine øyne når de er ute på byen, i alle fall ikke i de fleste tilfeller.

 

høye jenter (175+) med skikkelig høye heler er også en tanke skummelt :p

 

og ikke gå i det samma som vennene dine om du er i en større kaliber enn de, om du kan kle på deg noe du heller ser bedre ut i. må være bra full sjøl om jeg prøver meg på ei som ser ut som ei pølse i for trangt skinn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...