Gå til innhold

Småprat om/rundt "The Secret World"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva syntes folket om spillet nå egentlig?

Har ikke testet det etter første beta weekend, da jeg ble veldig skuffet. Men det er vel endel forbedringer siden den gang ettersom jeg har forstått? :)

Fantastisk i de timene jeg har spillt i kveld.

Vet ikke noe om forbedringene, men på min laptop funker det veldig bra.

Eneste jeg ikke liker er at det mangler subtitles på noen dialoger.

Lenke til kommentar

Hva syntes folket om spillet nå egentlig?

Har ikke testet det etter første beta weekend, da jeg ble veldig skuffet. Men det er vel endel forbedringer siden den gang ettersom jeg har forstått? :)

 

Tja, det er på mange måter bare enda et standard MMORPG. Alle questene jeg har hatt til nå er av typen drepe alle sammen eller hente ting, og jeg har en sterk mistanke om at vi kommer til å måtte dra til de samme områdene ganske ofte uansett om vi velger Templar, Dragon eller Illuminati. Men på den annen side er det bra å slippe "enda mer fantasy", men heller ha en ganske unik setting for et sånt spill. Kampene er i sanntid, og det er svært morsomt å løpe og fyre av haglen (samtidig) mens fiender løper mot deg. I tillegg har vi jo Active Dodge ved å dobbeltrykke forover, bakover eller til siden. Det gjør kampene mer interessante for min del. Kanskje ikke fullt så interessante som i Tera siden AD har for lang cooldown (mot null cooldown i det hele tatt i Tera), men det er en bra start.

 

Det er nok ennå alt for tidlig for meg å si hvordan det holder seg over tid, men det lover bra så langt. SW: The Old Republic lovet også bra i starten, men varte bare en måneds tid. Jeg håper dette varer lengre.

 

Btw når jeg sier "gå dit, drep dem" er det jo morsomt hvordan man gjør det der. Det er ikke ofte man kan hoppe opp på biler for å utløse alarmer for å tiltrekke seg fiender i fantasyspill. :p Små ting som det gjør det ekstra morsomt for min del.

Endret av vikingkylling
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...