Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvor gjøre av sæden under sex?


Gjest Aeneas

Anbefalte innlegg

Gjest undrende gjest

Hvor gjør dere av sæden under sex, vis jenta ikke vil ha den på seg? Kan jo ikke helt kontrollere hvor det skal lande, og du kan heller ikke la det komme på senga vis dere skal sove der på natta eller forsette? Og er det mulig å forsette etter du har kommet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du driver med å nappe den ut i svingen eller? For det første ville jeg si at det der må du bare slutte med. Er IKKE noe safe sex det der. Få jenta til å gå på P-Pille eller bruk kondom så er det bare å sprute i vei uten noe søl.

 

Ellers så spruter du på magen/ryggen hennes (alt etter stilling), så bare sørger du for å ha en håndkle ved sengen...en slike "sex towel" som det heter.

Endret av AvidGamer
Lenke til kommentar

hvis jenta ikke vil ha det på seg så er vel alternativene enten å ha papir liggende klart, deg selv eller i kondomen om man bruker det.

hvor vidt det er mulig å fortsette etterpå varierer fra gutt til gutt, dag til dag og gang til gang. finnes ingen fasit på akkurat det mener jeg hvertfall

Lenke til kommentar
Dama mi svelger det.

 

 

Hehe. Dama mi kan og godt gjøre dèt, men jeg synes det er svært ubehagelig om jeg skal evnt kysse eller kose noe etter sexen, så anbefaler ikke det. Bruker bare å ha et håndkle i nærheten og nappe den ut rett før det skjer og la a runke til det er over, for så å tørke bort.

Lenke til kommentar

Hvis du ikke har et håndkle for hånden kan du jo sprute ned ei t-skjorte eller et annet klesplagg du klarer deg uten til neste gang du er i nærheten av et klesskap.

 

Eller må jeg bare slenge meg på de andre her og påpeke at 'hoppe av i svingen' er en fryktelig dårlig prevensjonsmetode, skaff gummi eller piller umiddelbart.

Lenke til kommentar
Hva hjelper det at man kommer inni hu? Det renner jo ut igjen med en gang hu begynner å flytte seg, prate, le osv.

 

Kommer der det passer meg egentlig, også har vi en dassrull stående som benyttes etterpå :)

 

får stappe en tampong inni også da :D eller en vinkork :D

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Hva hjelper det at man kommer inni hu? Det renner jo ut igjen med en gang hu begynner å flytte seg, prate, le osv.

Er usikker på om du mener komme inni hu som hullet eller munnen, men uansett så er vel svaret det samme: Fordi det er varmt og digg!

 

EDIT: Tror jeg misforstod :) Du tenker vel på at sæden renner ut igjn og at man dermed uansett trenger noe å tørke med?

Endret av Touchdown
Lenke til kommentar

Han spruter i eller på meg, alt etter hva som passer best. Spruter han på meg tørker vi det bort med et håndkle vi alltid har ved senga, og spruter han i meg kniper jeg sammen og går på do etterhvert, da renner det ikke ut noe underveis og jeg kan både røre på meg, prate og le. :)

 

Om hun ikke vil ha sæden på eller i seg blir det vel verre. Du får ta det på deg selv, da? Eller gjøre klart et håndkle eller noe, selv om jeg ser for meg at det kan bli litt styr.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...