Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Stygge damer som sjekker opp pene menn


Gjest Guest_NoName_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_NoName_*

Jeg har lest flere steder på nettet om menn (kaller seg selv attractive) som hater å bli sjekka opp av stygge eller mindre pene eller tykke jenter. De synes at de mindre pene jentene burde vite sin egen plass. Er det slik med de fleste gutter? Synes dere det er ekkelt å bli sjekka opp av en ikke-perfekt jente? Eller at hun flørter med deg?

 

Selv er jeg en middels pen jente (men føler meg litt stygg). Jeg tør adri ta kontak, enda mindre nå. Har en gutt i kikkerten. Jeg synes han er pen (selv om jeg veit om mange jenter som synes han er for lav og kvisete), men hva vil han da si om meg, som ikke er så pen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg hadde syntes det var ukomfortabelt å bli sjekket opp av en obes eller heslig jente, men ikke av en middels pen jente som du sier du er. Hvis du er komfortabel med det kan du jo poste et bilde av deg selv, men ettersom du poster som anonym gjetter jeg på at du ikke vil det :)

 

Hvis han virker interessert så har du jo skutt gull, men selv om han hadde syntes du var grusom er det veldig få som ville reagert slik det virker som om du er redd for at han skal reagere. De som reagerer med avsky mot å bli sjekket opp av folk de ikke mener lever opp til sin standard er ikke vært å spare på uansett.

 

Det værste du mest sannsynlig kan oppleve er et hølflig avslag hvis han merker at du er interessert i ham. Men jeg tror det vil gå kjempebra. Bedre å angre litt på at du turte, enn å angre på at du aldri spurte.

Lenke til kommentar

Vel, hvis han er noe å samle på i hele tatt så vil han ikke si noe stygt til deg.

Bare en boost å vite at noen er interessert, selv om det kanskje ikke går begge veier.

Kanskje bortsett fra de mest inbildske som ser seg selv som drømmeprinsen.

 

Du trenger jo ikke å gi full gass med en gang. Kanskje bare nevne at du synes at han er hyggelig. Så kanskje han får mulighet å tenke igjennom det. Og så spørre etter en dag eller så om han har lyst å gå på kino eller no.

 

Kan jo også være mange grunner til at han sier nei. Uten at det har noe med deg å gjøre.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Nå er det jo individuelt hva mannfolk synes er stygge eller pene kvinnfolk. Ikke alle mener at oppskriften på pene kvinnfolk står i undertøyskatalogene for kvinnfolk. Men så klart; Dersom dama har tre tenner, pukkelrygg og bryster på halv 4, så kvalifiserer jo det som ei stygg dame. Men ettersom dette er et ekstremt tilfelle, vil jeg nok alikevel si at det er individuelt. Ikke alle pene mannfolk anser seg som guds gave til kvinner og som kun finner seg attraktive kvinner selv... Ikke at jeg vet noe om dette, men kjenner til flere tilfeller i form av bekjente og venner.

Lenke til kommentar

Synes overhodet ikke det er ekkelt. Det er et kompliment. Det ER lov å takke nei, vet du.

Minner meg om da jeg stod i baren på en shantyfestival for et par-tre år siden. Der var det ikke mange damene under 40-50 som kom. Utover kvelden så begynner disse å bli litt, vel, bedugget for å si det pent. Fikk høre opptil flere ganger av ene dama at i dag så skulle hun "ha det gøy" fordi hun var nyskilt. Det var kanskje ikke utsagnet i seg selv som var så ille, men måten hun sa det på. Og hun insisterte på å kjøpe ølen sin av meg.

Lenke til kommentar

Det var et par damer i 40-års alderen som ble litt vel beduggede og klengete på jobbens julebord også... Ikke helt det store for min del.

 

Men som andre nevner. Takker han nei er det ikke sikkert det er på grunn av deg i det hele tatt. Det kan hende han allerede har en annen i kikkerten, at han er sjenert, homo eller en haug med andre grunner.

 

Men han kommer ikke til å si nei fordi du er vakker, har en kul og interessant personlighet og han har selvsagt hatt øyne for deg en stund allerede ;)

Endret av -Zeitgeist-
Lenke til kommentar
Jeg synes han er pen (selv om jeg veit om mange jenter som synes han er for lav og kvisete), men hva vil han da si om meg, som ikke er så pen?

 

mange andre syns han er lav og kvisete?

sannsynligvis vet han det selv og sliter med dårlig selvbilde.

du kan trygt prøve deg her.

Endret av jagarock
Lenke til kommentar

Hvis man har noen "i kikkerten" er det vel ganske naturlig å føle at vedkommende er Gud i forhold til seg selv. Reint erfaringsmessig. Hvis man da sliter litt med dårlig selvtillit og tenker at stygge meg overhodet ikke når noe med The Hotness å gjøre, blir ting vanskelig. I enkelte situasjoner kan jo vedkommende føle det samme andre veien.

 

Jeg støtter jagarock! Du burde definitivt prøve deg. ;)

Lenke til kommentar

Kjære gjest. Jeg forstår at du har mye å lure på. Derimot blir det mye greiere dersom du velger å registrere deg her på vårt forum, og slutter å poste under mange forskjellige hatter.

 

Gjestefunksjonen er ikke laget for det du brukeren den til, og du om du ikke følger tipset mitt, kan vi fjerne tilgangen din herifra. Tråden stenges.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...