MPIB Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 (endret) Selv er jeg en personlig tilhenger av dette fenomenet. Det kan hindre : råtten mat, misformede gulrøtter, sult i verden. Dessuten blir produksjonen mer effektiv og bønder får bedre arbeidsvilkår. HVA MENER DERE OM DETTE? Endret 6. januar 2010 av MPIB Lenke til kommentar
Baranladion Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Jeg ser på dette som helt nødvendig etterhvert.. Vi må produsere mer og mer mat, og siden vi blir flere mennesker på jorda må vi utnytte plassen vi har til matproduksjon på en bedre måte. Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Men den smaker ikke like bra. Ikke i nærheten av like bra som naturlig mat. Som jeg sa i en annen tråd er det skuffende mange av grønnsakene der ute som nesten ikke smaker noe som helst - og disse er genomodifiserte. Paprikaene som holder seg fryktelig lenge, har sterke farger og ikke en eneste flekk, smaker desverre bare papp. Det samme gjelder salattomatene. En studie viste at epler i dag har halvparten av næringsinnholdet som epler hadde for 40 år siden. Genmodifisert mat er fint for dem som virkelig trenger kvantitet, de som sulter. Men det er ikke noe man kan lage kvalitetsmat med. Langt i fra. Lenke til kommentar
jonlem Skrevet 9. januar 2010 Del Skrevet 9. januar 2010 Ren og skjær galskap. Heirloom er veien å gå Nei, men skal vi virkelig fortsette dette jaget, og ende med mat som ikke egentlig er mat? Å påstå at det kan hindre sult i verden er egentlig ganske tynt, spør du meg, all den tid ressursene er så til de grader skjevt fordelt som idag. Dropp genmodifiseringa, sats på kvalitetsmat og spis lavere i næringskjeden, så tror jeg vi kommer langt Med kvalitetsmat mener jeg selvfølgelig ekte mat, som smaker godt og som ikke er tuklet med. Det trenger overhodet ikke være et krav at paprikaen skal holde en uke på benken, eller at gulrøttene skal være matematisk korrekte i formen. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå