Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Håpløst forelsket, uff!


Anbefalte innlegg

Hallo! :)

 

Jeg har vært helt lost i en jente helt siden jeg begynte på videregående nå i høst. Etter bare noen få uker hvor jeg hadde snakket med henne fant jeg ut at jeg hadde utrolig mye til felles med henne, og jeg fortalte henne etterhvert at jeg begynte å utvikle følelser for henne. Hun ga meg egentlig ikke noe konkret svar, men hun virket ikke flau eller noe heller (tror jeg...) Altså, det ble ikke en pinlig situasjon, følte jeg. Jeg kom frem til at hun var usikker på hva hun følte, siden vi ikke hadde kjent hverandre så veldig lenge. Jeg merket dessverre at hun prøvde å unngå å snakke om det, når jeg prøvde å ta det opp med henne.

 

Til slutt kom jeg over det (trodde jeg) og vi ble kjempegode venner, som kunne snakke om alt. Vi snakker egentlig sammen hele tiden, og har veldig mye internhumor sammen både på skolen og hjemme (MSN/Facebook). For bare noen få uker siden spurte hun meg hvem/om jeg var forelsket i noen. Jeg ble egentlig bare helt stille, og ante ikke hva jeg skulle si. Jeg er temmelig sikker på at hun ikke spurte for sin egne følelser sin del, men for interessen. Det var egentlig da jeg fant ut at jeg ikke hadde mistet følelsene for henne. Jeg kjenner også at jeg blir irritert/sjalu når jeg ser hun klenge på andre gutter enn meg, så følelsene er nok der fremdeles. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre! Hun sier vi kan snakke om alt, og at "hun er der for meg" men jeg vet fremdeles ikke om jeg tør å snakke med henne om det. Jeg har ikke lyst å risikere det gode forholdet vi allerede har, eller og gjøre det rart. Men samtidig så er det utålelig og bare sitte og vente, og ikke gjøre noen ting. Jeg er håpløst forelsket, uten en anelse om hva jeg skal gjøre! :(

 

Noen gode råd til hva jeg eventuelt kan gjøre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Guest_Meg_*

Snakk med henne. Det virker som hun vil snakke om det. Og hvis det bare er for å få bedre selvtillit eller ydmyke deg er ikke vennskapet noe å spare på uansett. Jeg ville snakket med henne. Sagt at du likte henne, men ikke mast. Vært sikker, som om du egentlig ikke brydde deg så mye. Husk: du trenger ikke en kjæreste, du velger deg en. Du har kontroll. Men å holde henne litt på limpinnen gjør heller ikke noe. Selv om jeg tror hun har fått følelser for deg. Det er hva jeg tror. Jeg synes du kan snakke med henne. Du kan bestemme hvordan.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...