Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Aldri opplevd gjensidig forelskelse. Ensom :(


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg føler meg dårlig likt av jenter, og har aldri opplevd en gjensidig forelskelse. Jeg har riktignok litt erfaring på damefronten, og jeg har kysset med ganske mange opp igjennom tiden, har også hatt sex med endel jenter, men uten følelser for jenta så gir det meg ingenting, jeg blir ikke glad av å kysse eller å ha sex med en random jente, det eneste det gir meg er kanskje litt selvtillit fordi det viser at jeg kanskje ihvertfall er litt atraktiv i noens øyne.

 

Men nå for en liten stund tilbake, så møtte jeg ei jente. Jeg tenkte ikke stort over henne første gangen jeg så henne, men etter at jeg pratet litt med henne så begynte hun å legge ann på meg. Var ikke noe tvil om at jenta var intressert i noe mer enn å være venner og jeg trodde vi skulle ende opp som kjærester, jeg merket at jeg begynte å få følelser for henne. Disse dagene føltes alt bra og jeg var nesten i en slags lykkerus. Men gleden ble ganske kortvarig, etter en stund begynte hun å nøle å trekke seg mer tilbake, tilslutt sa hun at hun ikke var klar for noe forhold.

 

Nå er vi bestevenner, og hun har fått seg type. Jeg tenker tilbake på det som skjedde mellom oss og sammenligner det med han hun nå ble sammen med og konkluderer med at hun aldri var intressert. Enten må hun ha brukt meg som trøst, fordi hun nettopp hadde gjort det slutt med eksen, eller så var det bare for gøy, men det får jeg vel aldri vite. Hun sa nemlig helt fra vi møttes at hun var en person som brukte lang tid på å få følelser og at hun ville ta det rolig fremover osv, han hun ble sammen gikk det vel 2 dager fra de møttes. Og hun lå å knulla på han etter 3 dager, og til meg sa hun at hun trengte lang tid på å føle seg trygg på personen og blablabla. Med andre ord så var hun vel aldri intressert i meg som noe mer enn en venn uansett? Jeg prøvde meg på å ha sex med henne helt fra starten, men hun ville ikke.

 

Jeg sitter igjen med følelsen av at ingen jenter faktisk liker meg, for de som liker meg, eller blir forelsket i meg faller jeg veldig sjeldent for, fordi når jeg vet hvor jeg har jenta er det sjeldent jeg klarer å få noe følelser og jeg jobber aldri for å få ei jente fordi jeg er så sabla dårlig på å ta insiativ. Men den ene jenta var ett unntak, men det var jo mest sannsynlig bare basert på bs uansett.

 

Det er ikke det at jeg er så veldig kravstor når det gjelder jenter, men det må være ei jente jeg finner atraktiv i tillegg til at hun må ha en attraktiv personlighet, er litt sær på akkurat det. Og når jeg da hverken ser ut som en supermodell eller klarer å presse meg til noe mer enn å ta insiativ til vanlig prat eller til nøds litt uskyldig småflørting med ei ukjent jente og det først med noen innabords sier det seg selv at det ikke er så lett. Jeg er flink til å skylde på utseende mitt fordi jeg synes jeg ser ganske stygg ut, men får da høre av og til at jeg er kjekk av jenter jeg også så jeg veit liksom ikke.

 

Uansett så savner jeg noen å være glad i som er glad i meg også. :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisann!

 

Jeg har ikke noe svar til deg, men det var en ting som du skrev som skilte seg ut.

 

"Jeg prøvde meg på å ha sex med henne helt fra starten, men hun ville ikke."

 

Hvis du gjorde det på en mindre elegant måte, kan det ha hatt en svært negativ effekt på dine muligheter til fast forhold. Kvinner kan føle seg presset i slike situasjoner og ende med å trekke seg. Selvbeherskelse er kanskje noe av det mest fundamentale når det kommer til å bygge et forhold.

 

Nå sier du ikke hvor gammel du er, noe som gjør det vanskelig for meg å "stadfeste" hvor du er i livet. Og du bør slutte å tenke ned på deg selv. Kvinner liker menn med selvtillit.

Lenke til kommentar

Mindre elegant måte jeg vet ikke jeg, vi lå i samme seng og klådde på hverandre, men så fort jeg prøvde å lirke av henne trusa så sa hun stopp.

 

Jeg er forøvrig 18 år.

 

Vet jenter liker selvtillit, men jeg vil tro at de fleste oppfatter meg som en person som har grei selvtillit, men kanskje litt laidback når det gjelder flørting. "Du tar aldri noe insiativ og jeg må presse alt ut av deg" har jeg hørt før for å si det slik.

Lenke til kommentar

Jeg har vært sammen med min utkårede siden vi var 16 år (23 år nå) og jeg hører det fortsatt: "Du tar aldri noe initiativ og jeg må presse alt ut av deg". Noen er vel bare slik. Å være laidback er ikke nødvendigvis negativt, det kan spille inn positivt til og med. Men spørsmålet er vel egentlig, hvilket medium bruker du for å komme i kontakt med jenter? Jeg brukte feks mIRC for å møte min dame (populært da). Nå ville jeg nok ha gjort det hele litt mer personlig og møtt jenter ansikt til ansikt. Andre cluet er hvilke jenter møter du? Leter du rett og slett på feil sted? Dette må du tenke litt på.

 

Nå er jeg ferdig på jobb, så vet ikke om jeg får tid til flere svar når jeg kommer hjem (får tiden vise). Skal prøve å hive meg på litt etter 19 00 i kveld :)

Lenke til kommentar

Jeg har lite erfaringer med å finne jenter på nett, blir somregel at jeg møter nye jenter gjennom venner eller på fester. Hva slags jenter de jeg møter er har vel egentlig ikke så mye å si siden jeg ikke får følelser for noen av dem uansett omtrent.

 

Jeg har ikke noe problem med å finne en jente som kan være en potensiell kjæreste, men problemet da er jo å få henne intressert i meg, eller å i det hele tatt komme i kontakt med henne. Og er jenta mer atraktiv gjør det bare at jeg blir enda mindre frempå. Jeg liker jenter med nogenlunde samme interesser som meg, de må være sosiale, bra selvtillit, utstråling i tillegg spiller jo utseende en rolle også da. Jeg liker vel de jentene en gjennomsnittelig 18 åring liker.

 

Akkurat nå vet jeg hvem jente jeg vil ha, men hun kommer jeg nok aldri til å få, fordi vi er veldig gode venner allerede og jeg har allerede blitt avvist. Jeg spilte kortene mine dårlig det vet jeg, men hadde vel ikke vært noe annerledes nå uansett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...