Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

16 og gravid hva skall jeg gjøre


Gjest jelpfensa

Anbefalte innlegg

Gjest jelpfensa

Traff en gutt på byn for en stuhukomelsen forsvan n siden og falt umidelbart for ham det gikk noen øl og litt mer før hukomelsen forsavnt. dagen etter våknet jeg naken i sengen hans og var kjap med å slenge på meg klærne løp avgårde tokk en graviditets test her om dagen. Jeg har ikke tørt å fortele det til noen. håper jeg kan få noen råd og hjelp til å finne ut hva jeg skall gjøre plizzzzz hva skall jeg gjøre

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Guest_nattevakt_*
Bruke kondom

 

 

Kanskje litt sent for det nå?

Snakk med foreldra dine.. ta en titt på "unge mødre", om du vil bli som dem? er du klar? vet du i det hele tatt navnet til faren? vil du bli alenemor? Selv om det kanskje er vanskelig å ta abort ville det kanskje vært en grei løsning..

Lenke til kommentar

Hei Trådstarter.

 

Akkurat nå synes jeg syndt på deg.

 

Som du skriver, tok du noen øl. Du skriver ikke hvor mye, men det skal faktisk ganske mye til for å virkelig slukne og glemme alt.

 

På meg virker det mest som at du kan ha fått dop i ølen din.

 

Du kan ta kontakt med Dixi.

 

DIXI arbeider for å hjelpe voldtektsofre og deres pårørende, spre informasjon om senskader og følgeskader samt drive holdningskapende arbeid.

 

Ellers er du gravid som du skriver.

Snakk med dine foreldre også.

Fortell hva som du husker.

De fleste foreldre er støttende når slikt skjer.

 

Hvis du ikke tør snakke med dine foreldre, har du en annen som du stoler på?

Snakk med vedkommende.

Lenke til kommentar

Kjære gjest. Vi har gjestepostemulighet av en grunn, det at våre brukere skal kunne ta opp spørsmål de ikke vil at skal knyttes til sin bruker, for å beskytte de.

 

Den er ikke laget for at uregistrerte brukere skal poste tråder der de presenterer seg selv med forskjellig kjønn og alder. Det meste av spørsmål du måtte ha her vil du få svar på, og du trenger ikke presentere forskjellige bakgrunner o.l. for å få til dette.

 

Oppfordrer deg derfor til å registrere deg for å knytte en bruker til deg, og operere med 1 alder og bakgrunn. Trådene stenges, da du uansett har fått svar.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...