Gå til innhold

Utdanne seg leder/dirketør


Tommy-

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du utdanner deg ikke til å bli leder, dette er noe du blir etter å ha fått erfaring og får en lederstilling.

 

Det er dog en stor overvekt av økonomer i lederyrker, og studerer man økonomi har man også gjerne en god del ledelsesfag. Men du kan godt bli leder med ingeniørutdanning (eller hva som helst annet) også.

Lenke til kommentar

Det kommer jo helt an på hvilken spesialisering man velger også, økonomi kan jo være så mye, så har man valgt spesialisering/profilering helt ut av det blå så kan det jo hende man sliter litt. Han med master i økonomi som jobber som pc-tekniker må gjøre det etter eget valg, eller ha så dårlige resultater eller dårlig "personlighet" at ingen vil ansette han for det er fortsatt en god stund til jeg er ferdig økonom på bachelornivå og jeg har allerede fått flere jobbtilbud :-P

 

Men for å svare på spørsmål. Man kan ikke utdanne seg som leder, men med økonomi (gjerne siviløkonom) eller ledelsesfag kan jo være et godt utgangspunkt. De beste lederene jeg har jobbet med har vært de som har jobba seg oppover, hadde en vanlig utdannelse i bunnen, slik at de forstod det vi drev med på gulvet også, men hadde tatt noen fag på BI osv for å bli bedre ledere, så det er mange veier til Rom. Jeg vil jo si at å ta en teknisk bachelor og bygge på med noen fag innen ledelse og økonomi kan være like smart som å ta økonomi, det kommer jo helt an på hva slags leder du ønsker å bli og hva du har lyst å lede?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...